Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Golurile de la nationala sint un mesaj pentru Capello

Atacantul echipei Juventus Torino, Adrian Mutu, a declarat, joi, ca golurile marcate pentru reprezentativa Romaniei in meciul cu selectionata Cehiei sint un mesaj pentru antrenorul Fabio Capello, informeaza agentia Calciomercato.
"Tot ceea ce fac la nationala, in antrenamente, reprezinta un mesaj pentru antrenorul Fabio Capello. Golurile marcate cu Cehia sint bune pentru moral. In acest moment, Ibrahimovici si Trezeguet sint titulari incontestabili, dar trebuie sa muncesc sa-mi cistig un loc in echipa. A fi un adevarat campion insemna sa respecti deciziile antrenorului, chiar daca uneori esti nevoit sa stai in tribuna", a spus Mutu.
Internationalul roman l-a laudat pe coechipierul sau Alessandro Del Piero despre care a spus ca este un adevarat campion. "Del Piero este un exemplu pentru toti. Se antreneaza si nu contesta deciziile antrenorului. Pot spune ca am inceput sa cunosc bine ambianta de la Juventus, iar eu, Zalayeta si Del Piero va trebui sa muncim mai mult la antrenamente si sa asteptam un moment favorabil", a precizat Mutu.
Adrian Mutu a spus despre brazilianul Adriano, fostul sau coechipier de la FC Parma, ca este unul dintre cei mai buni atacanti. "Este un mare campion si nu va trebui decit sa continue pe acest drum. Acum joaca pentru echipa, inainte era putin mai individualist", a declarat romanul.
Atacantul formatiei Juventus este bucuros ca a trecut cu bine peste cea mai trista perioada din cariera sa. "Pentru binele fotbalului sa nu ne mai amintim de trecut. Perioada trista de la Londra a trecut. Acum am o sotie si sint fericit ca ne-am casatorit", a spus Mutu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii