Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Goluri spectaculoase în derby-ul Viitorul Cireșu - ACSC Cazasu, scor 5-1

* cele mai frumoase reușite au fost semnate de Mihai Popa, juniorul Gheorghică de la gazde și de președintele oaspeților, Iulian Voicu * Voința Plopu a realizat scorul etapei

 

 

Cu toate că a fost o zi toridă de vară, Viitorul Cireșu și ACSC Cazasu au oferit puținilor spectatori care au înfruntat căldura un spectacol agreabil. Iar printre spectatori s-a regăsit și vicepreședintele Daciei Unirea, Vasile Popa.

Luchian a ratat pentru oaspeți, iar Florin Matei și Mihai Popa au irosit două mari ocazii de gol pentru gazde. Inițiativa a trecut de partea echipei din Cireșu, care a reușit să înscrie de două ori, grație reușitelor spectaculoase ale lui Robert Ionașcu. Vlad a dus scorul al 3-0 pentru Viitorul Cireșu în minutul 50, dar odată cu intrarea în teren a președintelui ACSC Cazasu, Iulian Voicu, jocul oaspeților a căpătat mai multă consistență. Mihai Popa (min. 68) a înscris cel mai frumos gol al partidei, voleu din 6 metri sub transversală. ACSC Cazasu a controlat jocul în următoarele minute și a obținut un penalty pe care l-a trasformat Iulian Voicu. Luchian și S. Ion puteau să înscrie și să relanseze partida. Însă Alexandru Gheorghică, un junior de doar 14 ani a driblat și portarul și a stabilit scorul final, 5-1, pentru Viitorul Cireșu.

Scorul etapei a fost stabilit de Voința Plopu, care s-a impus pe teren propriu cu 11-2, în fața celor de la Dacia Bertești, jucătorii meciului fiind Cristi Irimia și Matinciu. Dinamic Unirea a bifat cel de-al doilea succes din play-off, 5-1, în partida cu Gloria Movila Miresii.

 

Rezultatele și marcatorii etapei a 4-a a turneului play-off:

Viitorul Cireșu - ACSC Cazasu II 5-1 (2-0)

Ionașcu (min. 18, 24), Vlad (min. 50), M. Popa (min. 68), A. Gheorghică (min. 79) / Voicu (min. 72 - pen)

Dinamic Unirea - Gloria Movila Miresii 5-1 (4-0)

Crăciun (min. 13), Condruț (min. 23), Lemnaru (min. 28, 37), Nedelcu (min. 64) / Munteanu (min. 70)

Voința Plopu - Dacia Bertești 11-2 (4-1)

Dinu (min. 6), Mladin (min. 13), Predescu (min. 18, 39), Matinciu (min. 47, 80, 85), Colniceanu (min. 55, 89), Pantazi (min. 72), Irimia (min. 78) / G. Capbun (min. 30), Colniceanu (min. 77 - autogol)
Categorie articol: 

Comentarii