Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Golul lui Balta a scos Petrolul pe linia de plutire

Chiar daca nimeni nu-i dadea vreo sansa in deplasarea de la Dodu, formatia petrolista a reusit sa produca una dintre surprizele etapei, smulgind un punct pe terenul unei echipe aflate in prima jumatate a clasamentului.
In prima repriza, in care s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, fiecare dintre cele doua combatante a irosit cite doua ocazii. Stanciu si Ene au ratat pentru bucuresteni, Balta si Ghioca pentru petrolisti.
In minutul 60, Ene a deschis scorul pentru gazde si citeva minute mai tirziu Orlando ar fi putut sa-l majoreze, dar s-a opus eficient portarul Cristea.
Petrolistii au preluat insa initiativa si in trei rinduri au trecut pe linga egalare. Seria ratarilor a fost deschisa de Bratu care a sutat destul de puternic insa Tone a deviat mingea de la vinclu. Portarul bucurestean a mai avut apoi alte doua interventii salvatoare, in minutul 65 si 70, la suturile expediate din afara careului de Ghioca si Balta.
Presiunea petrolistilor s-a concretizat cu zece minute inainte de final cind Balta a sutat violent de la 40 de metri, mingea l-a lovit pe fundasul central al gazdelor, Tanase, si a ricosat in poarta, pacalindu-l si pe goal keeper-ul bucurestean.
In ultimele minute s-a jucat pe contre, dar nici una dintre echipe nu a mai reusit sa pericliteze poarta adversa si astfel Petrolul a obtinut un punct foarte pretios si un salt pe locul al 14-lea, iesind din zona retrogradarii.
Petrolul: Cristea - Costea (min. 65: Radu), Pelin, Radulescu, Ionita, Stanciulescu - Grosu, Hrinca, Balta - Bratu, Ghioca.

Oil Terminal Constanta - UFC Chitila 0-1 (0-0)
Rocar Bucuresti - Inter Gaz Bucuresti 3-1 (1-0)
Dinamo II Bucuresti - Callatis Mangalia 5-0 (2-0)
CS Ovidiu - Steaua II Bucuresti 1-0 (1-0)
Phoenix Ulmu - Politehnica Timisoara 5-0 (1-0)
Viitorul Insuratei - Dunarea Calarasi 0-1 (0-0)
Dodu Bucuresti - Petrolul Braila 1-1 (0-0)
Aurora Cernavoda - Unirea Slobozia
Categorie articol: 

Comentarii