Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Goian si Pulhac, exclusi din lot, Torje si Ropotan, ultimul avertisment

Consiliul de Administratie al FC Dinamo a decis excluderea din lot a jucatorilor Lucian Goian si Cristian Pulhac, iar Gabriel Torje si Adrian Ropotan au primit un ultim avertisment pentru atitudine neprofesionista, care a adus prejudicii de imagine clubului, informeaza www.fcdinamo.ro.
Torje si Ropotan vor fi pusi pe lista de transferuri la prima abatere. La aceste sanctiuni se adauga si amenzile de cite 5.000 de dolari, anuntate de conducerea clubului in aceasta saptamina.
"Pe aceasta cale, Consiliul de Administratie le atrage atentia tuturor jucatorilor aflati sub contract cu FC Dinamo ca orice abatere disciplinara care lezeaza imaginea clubului va fi sanctionata cu excluderea din lot. Indiferent de nume, orice jucator va fi pus pe lista de transferuri!", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al gruparii.
Pe site-ul cotidianului Libertatea a fost postat, luni, un film in care mai multi fotbalisti dinamovisti petreceau dupa partida pierduta, simbata, in fata formatiei FC Brasov, scor 0-2, cintind o manea dedicata Stelei. La petrecerea data de Torje, care a implinit simbata 19 ani, au participat coechipierii acestuia Cristian Pulhac si Adrian Ropotan, precum si alte persoane. Se pare ca, pe linga cei trei dinamovisti, au mai fost prezenti inca doi fotbalisti din lotul antrenat de Mircea Rednic, Lucian Goian si Dragos Grigore.
Fotbalistul dinamovist Lucian Goian a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca nu a fost anuntat de faptul ca a fost pus pe lista de transferuri si a precizat ca, dupa ce va afla ce pretentii financiare are conducerea FC Dinamo, isi va cauta o echipa la care sa se transfere.
"Nu m-au anuntat nimic. Normal era sa-mi spuna si mie ce s-a hotarit. Daca asa s-a hotarit inseamna ca asta e cea mai buna decizie si nu vreau sa o comentez. Nu stiu ce voi face in continuare. Cred ca voi vorbi cu conducerea sa vad ce pretentii are, in ce conditii ma pot transfera si cit cer pe mine. Apoi o sa-mi caut o echipa", a spus Goian.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii