Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Gloria e o echipa ciudata si incomoda si va fi un meci pe viata si pe moarte"

Antrenorul Razvan Lucescu a declarat ca partida pe care formatia FC Brasov o va disputa in deplasare, impotriva Gloriei Buzau, va fi foarte grea deoarece buzoienii se afla intr-o situatie disperata, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Imi doresc foarte tare sa cistigam meciul cu Gloria, insa nu pot sa nu iau in calcul si faptul ca ei se afla intr-o situatie delicata, si au poate ultima sansa de a iesi din zona retrogradarii. Cind joci in compania unui astfel de adversar lucrurile se pot complica, iar eu sint constient de acest lucru, tocmai de asta vreau sa evit eventualele surprize. Buzaul are o echipa ciudata, au in componenta jucatori talentati, tehnici dar care nu au reusit sa ia nici macar un punct. Cred ca naivitatea i-a facut sa ajunga in situatia asta", a declarat antrenorul brasovean.
Razvan Lucescu se bazeaza pe entuziasmul fotbalistilor sai in partida cu Gloria si spera sa obtina un nou rezultat pozitiv. "Va fi un meci pe viata si pe moarte, dar eu am incredere in baieti ca putem bate. Sintem entuziasti si traversam o perioada foarte buna. Ne-a ajutat si meciul jucat in Grecia, in compania unui adversar puternic. Sper sa ne mentinem pe aceeasi linie cu rezultate pozitive", a incheiat Lucescu.
Din lotul brasovean vor lipsi pentru meciul cu Gloria, Maldarasanu si Buga, Paulo Adriano si Baltoi fiind incerti.
Partida dintre Gloria Buzau si FC Brasov, din cadrul etapei a VII-a a Ligii I, si se va disputa duminica, de la ora 21:00. Buzoienii nu au reusit sa acumuleze nici un punct in acest sezon, in vreme ce gruparea antrenata de Razvan Lucescu a strins 10 puncte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii