Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Giulia este însărcinată cu primul său copil

Giulia a oferit primele detalii despre schimbarea din viaţa ei, mărturisind că şi ea a aflat foarte târziu despre acest lucru. "Eu am luat mai multe teste, dar iniţial nu am crezut că sunt însărcinată. E adevărat că nu m-am simţit foarte bine în ultima perioadă, am pus aceste simptome pe seama oboselii, pentru că am avut o vară plină de concerte", a spus Giulia la emisiunea "Happy Hour", precizând că s-a lămurit atunci când a fost la doctor.
Potrivit Giuliei, sarcina a fost o surpriză atât pentru ea, cât şi pentru Vlad, iubitul său, pentru că ei plănuiau să aibă un copil anul viitor.
Din această perioadă, Giulia spune că a trăit cel mai emoţionant moment la primul control, atunci când a auzit inima copilului bătând. "Mi-au dat lacrimile de emoţie", îşi aminteşte ea, spunând că şi pentru Vlad a fost la fel de emoţionant, atunci când a însoţit-o la al doilea control.
"Mă simt împlinită pe toate planurile şi abia aştept să se nască rodul dragostei noastre", a mai spus Giulia. Cântăreaţa a precizat că ea şi Vlad au avut nevoie de un an, când au stat separaţi, acela fiind pretextul perfect să îşi dea amândoi seama că le este menit să fie împreună. Totodată, Giulia a mai spus că ea şi Vlad se cunosc de aproape 10 ani. În urmă cu doi ani şi jumătate, el a cerut-o în căsătorie şi s-a întâmplat, după cum povesteşte Giulia, imediat după ce a câştigat acel sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", la Pro TV.
Viitorii părinţi nu au făcut multe planuri în aşteptarea copilului, dar Giulia a declarat că Vlad a făcut o listă de nume dacă va fi băiat, iar dacă va fi fată, aceasta se va numi Sabina.
Întrucât se bucură de o sarcină uşoară şi nu are pofte speciale, cu excepţia faptului că simte nevoia să mănânce fructe, Giulia îşi continuă toate activităţile ca şi până acum. Ea poate fi ascultată de luni până vineri la Pro FM de la ora 13.00 la 16.00, spunând că îşi va ţine toate concertele programate până la sfârşitul anului cu DJ Project şi în cel mult două săptămâni va lansa şi o piesă nouă, proiect solo.
Categorie articol: 

Comentarii