Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gigi Becali - suspendat 18 luni de Comisia de Disciplina a FRF

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Gigi Becali, a fost suspendat pentru 18 luni de catre Comisia de Disciplina a FRF, ca urmare a declaratiilor jignitoare si xenofobe la finalul meciului Dinamo-Steaua, din etapa a VIII-a a Ligii I.
De asemenea, conform unor surse din cadrul FRF, Gigi Becali a fost si amendat cu suma de 13.500 de lei.
Decizia Comisiei de Disciplina este urmare a memoriilor depuse de gruparea CFR Cluj, arbitrul Sorin Corpodean si asistentul Miklos Nagy.
Cazul, judecat initial la 26 octombrie, a fost aminat de Comisia de Disciplina pentru data de 9 noiembrie, iar apoi pentru 10 noiembrie, pentru aducerea de noi probe.
La finalul derbiului din etapa a VIII-a a Ligii I, Becali l-a facut "hot" si "spagangiu" pe arbitrul Sorin Corpodean, acuzindu-l ca a favorizat echipa Dinamo. Oficialul stelist l-a atacat si pe asistentul Miklos Nagy, pe care l-a numit "tusier ungur". Finantatorul echipei Steaua a vorbit despre o conspiratie, sustinind ca asistentul i-a semnalizat lui Corpodean presupusa lovitura a lui Thereau asupra dinamovistului Moti pentru a o favoriza pe CFR Cluj. "Sa cistige CFR Clujul campionatul, sa ne facem de risul lumii, ca sa ne fure ungurii la noi in tara, sa fim de ris. Asa ne trebuie!", a afirmat Becali.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii