Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gigi Becali spune ca Dayro Moreno este mai bun decit Dica

Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat, joi seara, la Sport.ro, ca mijlocasul columbian Dayro Moreno este "mai bun" decit Nicolae Dica, jucator cedat de curind la Catania, dar crede acesta din urma ii este superior lui Juan Toja la unele capitole.
"Pina acum, dupa rezultate, Olaroiu a fost cel mai bun, dar pentru a face o comparatie cu Marius Lacatus va mai trebui sa astept sase-sapte luni. Sper mai mult in echipa asta, nu se compara cu cea a lui Olaroiu. Eu zic ca Dayro Moreno este mai bun ca Dica, e peste Dica. Toja nu are clarviziunea lui Dica, dar ca forta si tehnicitate e mai bun. Dar nu are pasa lui Dica. Toja e un optar, mijlocas ofensiv. Stiu de la Hagi, care l-a vrut pe Plesan, dar a tot fost accidentat si nu l-am vazut optar la Steaua. Parerea mea e ca Toja ar juca mai bine in locul lui Lovin", a spus patronul Stelei.
Becali a afirmat ca la scorul de 2-0 la Istanbul visa la 4-0. "Ce a fost la Middlesbrough se intimpla o data la zeci de ani. In minutul 75, voiam sa se termine, in minutul 81 voiam sa nu se termine, sa le dam si golul trei. Cum e mai bine sa joace Radoi? In functie de joc si rezultat, la 2-0 nu e nevoie de el in aparare, ci la mijloc, sa dea impuls echipei. Daca nu erau probleme medicale, l-ar fi bagat pe Stancu in atac, ii prindea pe contre. Daca nu ne calificam, ne vom consola ca vine si anul urmator, avem tot timpul din lume sa jucam in Liga", a spus el.
Gigi Becali s-a declarat multumit de faptul ca CFR Cluj se cearta acum cu Rapid si el a fost lasat in pace.
Finantatorul stelist a afirmat ca este posibil ca in iarna atacantul Adrian Neaga sa ajunga la Steaua II, in Liga a III-a. "Am luat o groaza de jucatori, in iarna nu fac nici jumatate de achizitie, avem opt mijlocasi, cinci fundasi centrali. Iau jucatori tineri sa creasca", a spus el.
Becali a precizat ca a creditat clubul Steaua pina acum cu aproximativ 30 de milioane de euro, din banii personali.
Gigi Becali a mai spus ca Steaua nu se va califica in Liga Campionilor doar daca are un mare ghinion. "E cea mai cuminte echipa, nu merita sa aiba ghinion, nu ne va da Dumnezeu asta", a spus el.
Becali a vorbit si despre relatia cu fostul sau antrenor, Gheorghe Hagi. "Am trecut cu vederea rautatile lui din trecut, cind l-am adus antrenor am bagat cei mai multi bani, ca sa faca performanta, dar el a vrut sa-mi distruga imaginea. Nu il voi ierta niciodata, a pus bomboana pe coliva cind a vorbit de cazul valiza, desi stia ca nu sint vinovat. Nu ma mai intereseaza omul asta. Nu mai pot eu ca l-au aclamat turcii", a comentat finantatorul FC Steaua.
Acesta adaugat ca presedintele de la Pandurii, Marin Condescu, se ocupa de stringerea de semnaturi pentru convocarea AG a FRF, deoarece el nu are timp: "Am eu timp de Sandu cum aveti voi de golf".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii