Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gigi Becali i-a acuzat pe jucatori de indolenta si spune ca Olaroiu este depasit de situatie

Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, ii acuza pe jucatorii antrenati de Cosmin Olaroiu ca dau dovada de "indolenta" pe teren, in timp ce despre tehnician a spus ca este vinovat pentru ultimele rezultate ale echipei si in acest moment este depasit de situatia in care se afla formatia campioana.
"Nu e vorba ca jucatorii nu au valoare, ei au facut rezultatele de pina acum, dar nu au o atitudine de Steaua. Steaua trebuie sa fie razboinica in permanenta. Nu daca li s-au umplut conturile de bani inseamna ca, gata, poti sa joci la ralanti. Uite ca nu poti! Aici trebuie sa fii tot timpul pe picior de razboi. Cred ca li s-a si urcat la cap. E vorba de indolenta, stiti vorba aia romaneasca: se culca pe o ureche, ca au bani", a spus Becali.
Intrebat daca s-a gindit ca o schimbare de antrenor ar crea un soc la echipa, oficialul stelist a admis ca aceasta este una dintre variante, deoarece il considera vinovat pe Olaroiu pentru faptul ca Steaua nu a reusit sa cistige nici un meci in 2007: "Mi-au trecut prin cap multe lucruri, nici nu stiu cum e mai bine sa fac ca sa nu fie si mai rau. E poate si faptul ca n-am alta solutie acum. Am zeci de ginduri, dar nu e niciunul stabil. Olaroiu e prietenul meu, dar cind echipa nu cistiga de atitea meciuri, are Olaroiu vina. E echipa care a jucat in Liga Campionilor, inseamna ca l-a depasit ceva pe Olaroiu, nu stiu ce. Clar l-a depasit ceva, dar inca nu-mi dau seama ce".
Categorie articol: 

Comentarii