Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gigi Becali, în război cu Dragomir

* el a adăugat că va cere un control financiar la liga profesionistă

"L-am sunat şi i-am zis că îi ajunge 3 la sută, adică un milion şi două sute. Am ajuns să negociez ca patron şpaga angajatului. Nu, că el a făcut contractul cu cinci. Pe ce bază, că nu a făcut nici contractul cu RCS? Noi o să contestăm comisionul în instanţă, ce e tâmpenia asta? Normal că s-a înţeles dinainte. El se bătea să dăm comision, în loc să se bată să nu dăm", a declarat Becali.

Oficialul grupării steliste a precizat că preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, nu are nicio legătură cu stabilirea comisionului: "Acest conflict a apărut datorită unui om care nu înţelege că în viaţă trebuie să faci ca pisica, cum îmi spunea mie tata. Că dacă faci ca lupul, te prinde. Am vorbit cu Nicu Badea şi i-am spus că am făcut toate demersurile, prin executor judecătoresc, să cerem exerciţiu financiar la ligă. Am trimis prin Argăseală la executor să spunem că nu suntem de acord cu acel comision. Să dăm lui Mitică, pentru că ăştia sunt banii lui, asta e părerea mea. I-am spus lucrurile astea pentru că va fi şi el chemat. Pentru că o să fac şi plângere. Mi-a zis Nicu Badea: «Gigi, nu am de ce să fiu chemat, pentru că eu nu am negociat niciun comision. Eu am negociat suma, e adevărat, cu acele persoane, dar comisionul l-a stabilit Mitică prin Adunarea Generală. Nu mă întreba pe mine de comision, pentru că nu am făcut eu, nu ştiu nimic». Deci, săracul om nu a negociat nimic, i-am cerut scuze. Am crezut că e complice cu el. Voi face totul numai pe bază legală, să vedem dacă am dreptul să-mi apăr banii şi investiţiile sau nu. Să vedem ce o să spună procurorul şi judecătorul. Asta îi transmit lui Mitică de la ligă".

Becali afirmă că nu mai există cale de împăcare între el şi Dumitru Dragomir

"Nu mai există cale de împăcare, pentru că l-am rugat de atâtea ori să termine cu jignirile. Am spus nişte lucruri pe care le credeam, putea să le conteste şi să mă contrazică cu acte. Sau putea să spună că nu e adevărat. A început cu jignirile şi eu nu mai suport ca un măscărici din ăsta să mă jignească toată ziua. Dacă el venea şi spunea «Bă, Gigi, eşti prietenul meu, ne cunoaştem de atâta timp, am de plătit 80.000 de euro pe lună rata la bancă, sunt dator nu ştiu câte milioane la bănci, e criză, nu pot să-mi plătesc datoriile, hotelul merge nasol». Vă jur că-i ziceam, bine, mă Mitică, fă-o! Opt la sută comision. Dar el nu vrea, el vrea pe picior de forţă. Nu te las pe picior de forţă să-mi iei tu banii. Nu eram împotrivă, că ştiu că are probleme, că e disperat că la alea de nunţi nu face nimeni niciun botez, că hotelul nu-i merge. Şi îmi era milă de el, bine, mă, na, fă-o, că partea mea din asta e 200.000. Îi spuneam să-mi facă un avantaj de 200.000 de euro, partea mea. Sau dă-mi mie 200.000 la club, găsim o modalitate, separat", a mai spus Becali.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii