Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Giana a primit mutarea în plic, dar a ratat şansa de a-l face mat pe Stancu

Nu mai târziu de săptămâna trecută, Stancu-PSD a acuzat-o pe Giana-PDL că cam obişnuieşte să întindă mâna la plic. Ce schimbare, domn'e: acum 5 ani, când a ajuns pe jos la şefia CJ (căci nu avea nici bani de autobuz), Bunea Stancu ar fi spus despre Giana Pătraşcu că ia şpagă ca o nesimţită; pe când acum, iacătă, noul Bunea Stancu face figuri de stil, o întoarce din condei, cum se zice, şi spune exact acelaşi lucru, dar cu vorbe meşteşugite, ca să nu poată fi dat în judecată, la o adică. Şi uite-aşa, Brăila s-a pricopsit cu un pamfletar ratat, care îşi bagă metafora-n pisicii mă-sii de treabă fără nicio jenă, dar care ocupă funcţia de conducător de judeţ.
De cealaltă parte, Giana Pătraşcu a avut o reacţie condamnabil de penibilă. A îngăimat ea ceva de genul că nu are de ce să-i fie ruşine, că nu a făcut nimic ruşinos la viaţa ei, de parcă era o doamnă de consumaţie care susţine că la viaţa ei nu a făcut sex pe bani, ci a muncit pe brânci. Înţeleg că Giana Pătraşcu este vicepreşedinte al CJ, adică este cu o treaptă sub preşedintele Gh. Bunea Stancu, şi n-a avut acel tupeu sănătos să-i tragă o palmă peste bot lui Stancu, pentru afirmaţiile pe care le-a făcut. Dar Giana Pătraşcu uită că nu este subalternul lui Stancu la Concivia sau la Hercules. Aşa că i-o fi ea inferioară în grad, dar un şut între picioare putea să-i expedieze fără nicio grijă, căci sunt sigur că ar fi primit aplauze la scenă deschisă din partea brăilenilor mulţumiţi de cum merge oraşul către prăpastie.
Din păcate, Giana Pătraşcu a ratat ocazia de a intra în istorie drept femeia care a răzbunat mii de brăileni, astfel că va rămâne doar una dintre flămândele care se bucură la un plic plin cu hârtii 100 RON, pe care scrie „SPECIMEN".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii