Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gheorghe Negru şi Andrei Grosu, campioni europeni la jiu jitsu brazilian

cei doi sportivi sunt legitimaţi la clubul Daos • la europenele din Portugalia, România a cucerit 7 medalii, 4 de aur şi 3 de argint

 

Ieri, în Portugalia, mai precis la Lisabona, s-a încheiat Campionatul European de  jiu jitsu brazilian, iar la finalul său printre medaliaţii cu aur s-au regăsit şi brăilenii Gheorghe Negru, la seniori, şi Andrei Grosu la juniori, sportivi legitimaţi la clubul Daos. Prin evoluţiile lor spectaculoase, cei doi sportivi brăileni au obţinut două dintre cele patru titluri europene cucerite la această ediţie de ţara noastră.

În primul rând, vreau să le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă realizarea acestor rezultate şi totodată vreau să îi felicit pe cei doi pentru rezultatele obţinute. Cu o menţiune în plus pentru Gheorghe Negru care  pentru  a treia oară reuşeşte să obţină titlul de campion european la Lisabona, el demonstrând că nici vârsta nici programul încărcat nu împiedică performanţa. Negru a reuşit să obţină la Lisabona patru victorii spectaculoase impunându-se categoric în faţa adversarilor săi. Vreau să il felicit şi pe Grosu  pentru medalia obţinută la juniori, el fiind un sportiv tânăr care promite mult pe viitor.

Menţionez că toate aceste rezultate au fost posibile prin multe ore de antrenament alături de colegii din sală şi sper ca anul viitor să reuşim să deplasăm mai mulţi sportivi la Lisabona” a declarat Daniel Cernat, antrenorul Daos Sport Club.
Categorie articol: 

Comentarii