Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gheorghe Hagi a refuzat să preia naţionala României

"Nu a vrut să preia echipa acum, nu a vrut să semneze de acum. Gică Hagi nu a acceptat să preia de acum echipa naţională. Vrea să o preia la un nou ciclu de calificare. Trebuie să-i mulţumesc lui Puiu Iordănescu că ar fi acceptat şi funcţia de director tehnic, dar şi cea de antrenor interimar al echipei naţionale, cu un colectiv pe care Gică Hagi să-l propună pentru aceste patru luni de zile rămase sau când echipa naţională şi-ar fi încheiat parcursul de calificare pentru Campionatul European. Tot nu a acceptat, iar în condiţiile astea am încheiat discuţiile. Consider că oferta Federaţiei a fost corectă. Din păcate, se încheie aici", a declarat Sandu.
14hagi1Mircea Sandu regretă decizia lui Hagi de a prelua echipa naţională.
"Nu am mai înţeles nimic. Eu i-am îndeplinit dorinţa de a o lua de la sfârşitul acestor preliminarii. Iordănescu acceptase să fie interimar. Cred că puteau face lucruri frumoase pentru echipele naţionale ale României. Azi, la ora 11 şi ceva, m-a sunat Gică şi mi-a dat răspunsul. Cred că a pierdut o şansă importantă, decizia îi aparţine, este dreptul lui. Nu pot să accept un interimar care nu are responsabilitate. S-a văzut ce înseamnă interimar în America de Sud. Îmi pare rău, pentru că, pur şi simplu, o lua de la zero. Dacă o lua de acum, nu aveam niciun fel de reproş să-i facem, dar probabil că cea din 2001 îl presează încă. Faptul că am pierdut la baraj, deşi am jucat excepţional la Ljubljana", a subliniat Sandu.
Mircea Sandu a afirmat că s-a întâlnit, ieri, cu Anghel Iordănescu, care ar fi fost dispus să preia postul de antrenor-interimar al primei reprezentative în cazul în care Gheorghe Hagi accepta funcţia de selecţioner.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii