Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gheorghe Hagi a demisionat de la Steaua

Antrenorul Gheorghe Hagi a demisionat, joi, de la conducerea tehnica a echipei FC Steaua, dupa ce a fost criticat dur de mai multe ori de finantatorul Gigi Becali si dupa ce Steaua a pierdut meciul de debut in grupele Ligii Campionilor, scor 1-2, cu Slavia Praga.
Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca a trait momente penibile la Steaua, dupa ce finantatorul Gigi Becali i-a impus ce jucatori sa introduca pe teren si a mentionat ca atitudinea lui Becali nu este corecta nici fata de fotbalisti.
"Ar fi bine ca Gigi Becali sa termine odata. Am trait momente penibile: sa primesti telefon de sus, sa spuna cine intra, am ramas mut. Una este sa comunicam, sa discutam ca de la patron la antrenor, este corect sa comunici, alta este sa se impuna si daca nu faci, esti dat afara. Nu poti sa ajungi sa lucrezi sa-ti ia mintea, sa nu mai gindesti, sa-ti ia personalitatea, autoritatea, demnitatea. Sper ca eu sa fiu un exemplu, pentru a se pune un mare semn de intrebare: relatia antrenor-conducator la Steaua. Sper ca macar dupa mine, antrenorul sa aiba autoritate, sa fie lasat in pace, sa lucreze asa cum doreste el, pentru ca el raspunde de rezultate la sfirsit. In acest moment, va marturisesc ca nu mai puteam. Mi s-a intins o cacealma. Gigi nu face bine ce face. Nu numai ca distruge antrenorul, ci si jucatorii. Astazi este bun, miine il dau afara, il trimit la Divizia C, poimine este transferabil", a spus Hagi.

Cred ca este mai bine pentru Steaua ca Hagi si-a dat demisia

"Cred ca este mai bine pentru Steaua ca Hagi si-a dat demisia. Si-a dat demisia cu demnitate, nu a vrut sa primeasca nici un ban din contract. Era vorba de vreo 130.000, plus salariul pe ultimele trei luni, asta inseamna cam 200.000... Eu ieri i-am spus sa-mi dea contul, pentru ca toti banii sa-i intre in cont, dar dupa ce si-a dat demisia a spus ca nu da nici un cont, pentru ca nu vrea sa primeasca nici un ban. Urma sa fie platit pe trei luni si prima de calificare in grupele Lgii Campionilor, dar a renuntat la toti banii", a spus Becali.
Intrebat daca l-a impins pe Hagi sa-si dea demisia, Gigi Becali a raspuns: "Nu am facut-o intentionat, dar este adevarat ca l-am impins. Dar, Hagi a fost cel care a demisionat, nu a fost demis, va dau cuvintul meu de onoare. Eu i-am creat toate conditiile, am dat noua milioane de euro, fara 200.000, pentru a achizitiona jucatori in trei-patru luni de zile. Am facut asta pentru a-i crea conditii lui Hagi, insa el nu a avut noroc, pentru ca cei mai importanti jucatori, precum Iacob, Badea, Radoi, Plesan, s-au accidentat. El sustinerea mea a avut, in fata lui Dumnezeu nu a avut".
Intrebat ce l-ar face pe Olaroiu sa renunte la banii pe care ii cistiga in Arabia Saudita si sa revina la Steaua, Becali a raspuns: "Vine pentru ca ii dau eu ordin sa se intoarca la Steaua. Dar deocamdata nu-mi raspunde la telefon".
Categorie articol: 

Comentarii