Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gheorghe Chiru vs. forumiştii denigratori

Nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni faptul că, în mare parte, forumurile ziarelor din România au devenit nişte veritabile mahalale virtuale, în care oricine poate înjura pe oricine, oricine poate cere execuţii publice sau oricine poate da frâu liber la tot soiul de psihoze ideologice - totul la umbra comodă a unui pseudonim.
Pe marginea acestui subiect, Gheorghe Chiru, liderul PP Brăila, a exprimat următoarea opinie: cabinetele parlamentare din oraş - şi nu numai acestea! - pompează bani în buzunarele unor angajaţi care sunt însărcinaţi cu denigrarea online a politicienilor ce pun probleme, prin declaraţii publice critice, puterii locale.
De unde porneşte ordinul care pune în mişcare rotiţele acestui asamblaj forumistic denigrator? Din clădirea Palatului Administrativ, după câte a lăsat Chiru să se înţeleagă. Şeful PP Brăila spune că ceea ce se petrece pe forumurile ziarelor locale reprezintă o nesimţire care atinge "limita incredibilului", în faţa căreia păleşte orice tentativă de argumentare.
"Cabinetele parlamentare au angajaţi care stau toată ziua pe forumurile ziarelor şi fac acolo un talmeş-balmeş, încât deja ţi-e şi jenă să vorbeşti, pentru că se spun tot felul de lucruri care ating limita incredibilului! Se pun probleme lipsite total de bun simţ. Pe aceste forumuri, sunt oameni care aruncă toată ziua cu noroi. Ei bine, ăştia sunt plătiţi din banii statului şi sunt puşi de ăia, de acolo, din clădirea aia, să-l prindă pe X sau pe Y, care face o declaraţie sau care are o părere. Dacă are o opinie împotrivă, e dezastru! Aceia se ascund după un ID, de unde acuză. E foarte greu să le dai o replică unor asemenea nesimţiţi. Repet, nişte nesimţiţi plătiţi de cei de la cabinetele parlamentare. Susţin ce? Îl susţin pe Stancu şi pe Simionescu? Adică, pe doi indivizi pe care i-a adus valu'? Căci în niciun caz nu i-a adus votul popular real, pentru că ştim cum stau lucrurile la Brăila în legătură cu acest aspect...", a comentat, plin de revoltă, Gheorghe Chiru, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii