Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gheorghe Bunea Stancu contesta alegerile la CCIA

Presedintele Consiliului Judetean Braila, omul de afaceri Gheorghe Bunea Stancu, vrea sa conteste rezultatele alegerilor recente de la Camera de Comert, Industrie si Agricultura. El a tunat si-a fulgerat ieri, in plenul CJ, pe aceasta tema, declarind ca ceea ce s-a intimplat la aceste alegeri a fost "o golaneala", in care jocurile s-au aranjat dinainte, ca sa iasa "cine trebuie". "Numai Camera de Comert nu este asta! Si numai alegeri nu sint cele care au avut loc la Camera de Comert! S-au ales intre ei, cei care au facut jocurile. Eu nici nu am stiut ca au avut loc alegeri, am aflat din presa, la citeva zile dupa aceea! Chiar am discutat cu juristul si ma gindesc sa atac alegerile, sa le contest, pentru ca a fost o golaneala de ultima speta. Credeti ca e bine sa avem o Camera de Comert inactiva? Cu cine sa vina sa discute delegatiile straine, oamenii de afaceri? Fiindca nu se poate discuta cu cei care s-au ales acum! Eu am incercat si n-am reusit! Nu se poate sta la masa cu aceste persoane!".
Stancu a facut aceste declaratii in contextul in care se discuta despre situatia Salii Polivalente, iar el s-a aratat nemultumit de faptul ca platforma exterioara a fost distrusa in urma unor tirguri organizate de CCIA, in care s-au urcat acolo tractoare, combine si alte masini agricole grele. Presedintele CJ a mai opinat ca, in afara acestor tirguri, o data la citeva luni, CCIA nu face nimic important pentru firmele locale si pentru viata economica din judet.
Intrebat daca a facut aceste comentarii in calitate de presedinte al CJ sau de om de afaceri, acesta a precizat ca a vorbit ca om de afaceri care are multe firme in Braila.
In replica, noul presedinte al Camerei de Comert, Anica Nisioi, manager al SC "Braiconf" SA, a declarat ca se simte jignita de afirmatiile sefului CJ: "Nu am fost personal la alegeri, insa stiu ca s-au respectat normele de legalitate si de transparenta. Daca domnul Stancu poate sa se exprime asupra nivelului de pregatire profesionala a celor din colegiul de conducere, e treaba lui. Eu, personal, ma simt jignita. De asta Braila nu va avea niciodata ceva bun. Pentru ca se incearca sa se inabuse din fasa orice initiativa benefica. Noi stim care e menirea Camerei si ce trebuie sa faca, si nu ne vom lasa intimidati"
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii