Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gheaţa de pe şosea a dus la producerea de accidente

ieri, trei autoturisme au ajuns pe câmp, după ce şoferii au pierdut controlul volanului • un accident s-a produs între localităţile Albina şi Valea Cânepii, un şofer constănţean intrând într-un autocamion şi părăsind carosabilul • două persoane au ajuns la spital • tot ieri, după prânz, alte două autoturisme au “zburat” de pe şosea între Ianca şi Mircea Vodă, după ce a derapat

 

Viteza neadaptată la condiţiile de carosabil acoperit cu zăpadă şi gheaţă a dus la producerea a trei accidente rutiere, în cursul zilei de ieri. Trei maşini au derapat şi au ajuns pe câmp, una intrând în coliziune chiar cu un autocamion. Viscolul a fost puternic în cursul zilei de ieri, mai ales în judeţ, astfel că şoferii nu prea au putut circula în siguranţă.

Potrivit poliţiştilor, la ora 6.28, un accident rutier s-a produs între localităţile Albina şi Valea Cânepii. Un bărbat de 52 de ani din Constanţa conducea autoturismul pe DE 584, dinspre localitatea Viziru către Municipiul Brăila.

Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la dreapta şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens. Acesta a intrat într-un autocamion condus de un bărbat de 52 de ani din Ucraina. În urma impactului, autoturismul a părăsit carosabilul, două persoane fiind rănite şi ajungând la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Este vorba despre şoferul autoturismului şi o pasageră în vârstă de 42 de ani. Şoferii au fost testaţi cu etilotestul, rezultatele fiind negative. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Două maşini au derapat între Ianca şi Mircea Vodă

Tot în cursul zilei de ieri, alţi doi şoferi au avut probleme în trafic din cauza zăpezii şi gheţii. Două evenimente au avut loc între Ianca şi Mircea Vodă, însă, din fericire, nu au rezultat victime. În jurul orei 13.30, un şofer a derapat şi a ieşit de pe şosea, însă nu a rezultat vreo victimă, incidentul fiind înregistrat ca şi tamponare, după cum ne-au transmis poliţiştii. După aproximativ o oră, tot între Ianca şi Mircea Vodă, un alt şofer a scăpat maşina de sub control şi s-a îngropat în mormanul de zăpadă de pe marginea şoselei. Oricum, şoferii au spus că s-a circulat cu dificultate, mai ales că zăpada era spulberată de vânt. Utilajele de deszăpezire erau prezente pe arterele de circulaţie.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii