Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Germania vrea salariati romani

Centrala de Mediere a Fortei de Munca din Bonn (ZAV) cauta salariati din Romania. Interviurile de selectie vor avea loc la sfirsitul lunii octombrie. Nemtii cauta persoane care cunosc limba germana calificate in meseriile de: bucatar, chelner, persoane calificate pentru serviciul hotelier (in cazul acestora conditiile sint sa aiba cunostinte foarte bune de limba germana si engleza), receptioner auditor de noapte (cunostinte foarte bune de limba germana si bune cunostinte de engleza), persoane calificate in gastronomia de sistem, personal specializat in ingrijirea bolnavilor, agricultor, gradinar, muncitor forestier, mecanic pentru masini agricole, zidar, electrician, zugrav, lacatus , strungar, frezor, macelar, vinzator, ajutor menaj (inclusiv ingrijire la domiciliu).
Pentru a putea fi luat in evidenta in vederea participarii la interviul de selectie, fiecare solicitant trebuie sa se prezinte cu doua dosare: unul cu acte in original si unul cu copii xerox pentru inregistrare. Documentele necesare solicitantului la inscrierea dosarului sint: copie dupa buletinul de identitate sau dupa cartea de munca, copie dupa pasaport (cu o valabilitate de minim un an),
copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare pentru meseriile solicitate, precum si traducerea certificatului efectuata de catre un translator autorizat, copie autentificata si traducerea legalizata in limba germana a cartii de munca si/sau adeverinta de la locul de munca din care sa reiasa ca solicitantul poate dovedi o experienta de cel putin trei ani in specializarea respectiva, certificat medical eliberat de medicul de medicina muncii din care sa reiasa ca solicitantul este clinic sanatos, cazierul judiciar valabil - in original (acest document este valabil 6 luni), declaratie pe proprie raspundere, legalizata la notariat, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, declaratie pe propria raspundere legalizata la notariat, din care sa reiasa citi copii minori are in intretinere, dovada emisa de Serviciul Public pentru Asistenta Sociala din subordinea Primariei, din care sa rezulte ca solicitantul i-a anuntat ca intentioneaza sa lucreze in strainatate, doua poze tip pasaport, CV in limba germana, CV in limba romana, fisa individuala (tipizat), declaratie (tipizat). "Dosarele vor fi depuse la sediul AJOFM Braila din B-dul Dorobantilor, nr.603-605, etaj 1, la Punctul de Lucru Faurei din Str. Republicii, nr.36 precum si la Punctul de Lucru Insuratei din Sos. Brailei, nr.18", se precizeaza intr-un comunicat al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila. Informatii suplimentare privind conditiile specifice pentru meseriile solicitate se pot obtine la tel.0239/61.13.76, 0239/61.13.86, 0239/61.15.19 int.107 (Braila), tel. 0239/66.17.49 (Faurei) si la tel. 0239/66.05.74 (Insuratei).
Categorie articol: 

Comentarii