Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Georgiana Craciun, laureata a Cupei de toamna la tenis de cimp

Saptamina trecuta, la Galati s-a derulat cea de-a XVI -a editie a "Cupei de Toamna", concurs de categoria a III-a inclus in calendarul Federatiei Romane de Tenis, la startul caruia s-au prezentat peste o suta de jucatori, reprezentind 29 cluburi si asociatii sportive din tara.
La categoria de virsta fete, 10 ani, locul intii i-a revenit reprezentantei clubului TC Venus Braila, Georgiana Craciun, care a invins-o in ultimul act, cu 7-6, 6-1 pe Ramona Chivu de la LPS CSS Constanta.
La categoria de virsta fete, 12 ani, nu s-a regasit nici o jucatoare intre primele patru clasate. Finala a fost cistigata de Alexandra Turcu de la Steaua Bucuresti, iar pe pozitiile urmatoare s-au clasat Raluca Belehuz (C.T. ICMRS), Raluca Giosanu (Coreco Iasi) si Jasmine Coteanu (LPS CSS Constanta).
In schimb, la fete 14 ani, in finala a ajuns si reprezentanta clubului Omega Braila, Andra Tudoroiu. Braileanca a pierdut insa in doua seturi, 0-6, 3-6, in fata galatencei Gabriela Talaba de la CSS si a ocupat locul al doilea.
In competitia masculina reprezentantii clubului TC Venus au cucerit un loc trei, prin Teodor Vasile, la categoria de virsta 12 ani si un loc doi prin George halici, la categoria de virsta 14 ani. Halici a pierdut in doua seturi, 0-6, 5-7 in fata lui Artur Culicovschi de la Dunarea Galati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii