Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Georgia Craciun, Andrei Vasile Teodor si George Halici, invingatori la "Cupa de vara" la tenis

Citiva reprezentanti ai clubului de tenis TC Venus au participat in perioada 7-13 iulie la "Cupa de vara" ICRMS, care s-a derulat la Galati, iar rezultatele au fost excelente, trei turnee cistigate si un loc doi.
La fete, 10 ani, cistig de cauza a avut Georgia Craciun, care s-a impus in finala in fata colegei sale de club, Elisa Sararu, cu 6-2, 6-1.
Calificata direct in turul al doilea, Craciun a debutat cu un sec 2-0, 6-1, 6-0 in disputa cu galateanca Gabriela Iordache, iar in turul al treilea a dispus cu 6-0, 6-0 de o alta reprezentanta a gazdelor, Madalina Burlui.
Georgia Craciun s-a clasat pe primul loc, iar pe pozitia secunda Elisa Sararu, sportiva care, in primele doua tururi s-a impus cu scoruri categorice atit in fata Elenei Micu din Focsani, cit si a Mirunei Stanciu din Galati.
La baieti, 12 ani, a cistigat tot unul dintre elevii antrenorului Gheorghe Goleanu si anume Andrei Vasile Teodor.
Braileanul a avut liber in turul intii pentru ca a fost cap de serie, iar in cel de-al doilea l-a invins cu un scor categoric, 6-0, 6-2 pe galateanul Alexandru Ionescu. In cel de-al treilea meci, Teodor a dispus cu acelasi scor de Robert Sorodoc din Onesti, iar in finala s-a impus cu 6-1,6-0 in disputa cu Costel Scurtu din Galati.
Cel de-al treilea succes i-a apartinut lui George Halici, la categoria de virsta baieti, 14 ani.
Halici a cistigat rapid partidele cu Constantin Lazar si Radu Lupu, pentru ca in finala sa-i trebuiasca trei seturi, 6-4, 0-6, 7-5, pentru a se impune in fata lui Marius Frosa din Galati.
"Rezultatele sint foarte bune, toti sint copii cu reale calitati, care vor avea un cuvint de spus la nationalele de anul viitor", a declarat Gheorghe Goleanu, antrenorul clubului TC Venus.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii