Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Georgia Crăciun a triumfat la Stuttgart

* brăileanca a câștigat “Internationale Württembergische Damen-Tennis-Meisterschaften um den Stuttgarter Stadtpokal”, cu premii în valoare de 25.000 US * este cea mai importantă performanță a carierei sale

 

 

Cu o săptămână înainte de a împlini 20 de ani, tenismena fiind născută pe 14 iulie 1999, Gerogia Crăciun a câștigat “Internationale Württembergische Damen-Tennis-Meisterschaften um den Stuttgarter Stadtpokal”, cu premii în valoare de 25.000 US, cel mai important din cariera sa. Brăileanca a dispus în două seturi, 6-2, 6-3, în 74 de minute, de Olga Govortsova, din Belarus, locul 262 WTA, o jucătoarede 31 de ani care la un moment dat a fost pe locul al 35-lea mondial. Pe partea sa a tabloului de concurs, Georgia Crăciun a eliminat trei capi de serie, inclusiv pe favorita numărul unu, Barbara Haas, numărul 160 mondial. În semifinale, Crăciun a câștigat dramatic meciul cu Haas, 6-2, 2-6, 7-6(10) după 2 ore și 43 de minute, după ce a salvat o minge de meci, la 8-9 în tie-break-ul setului decisiv.

În urma acestui suucces, brăileanca a urcat în jurul locului 520.

Georgia Crăciun a ajuns luni la ora 17.30 la București și o oră mai târziu a avut un antrenament cu caracter fizic, alături de noua sa antrenoare, Monica Iagăr.

“Mă bucur foarte mult că am reușit să trec peste toate problemele medicale și am câștigat acest turneu. Asta cu sprijinul domnului Florin Cârligea, care mă susține financiar. La o oră după ce aterizez am antrenament cu Monica Iagăr. În continuare am două altenative, dacă nu voi fi acceptată să joc la Bucharest Open, care începe pe 15 iulie, îmi voi apăra titlul la ITF World Tennis, competiție care va avea loc în această săptămână în București”, ne-a declarat telefonic Georgia Crăciun.  

 
Categorie articol: 

Comentarii