Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Georgia Crăciun se pregăteşte pentru noul sezon competiţional

• tenismena brăileană a încheiat anul 2019 pe locul 385 mondial • Crăciun a fost invitată şi premiată la Gala tenisului românesc • pentru anul în curs, tenismena doreşte să urce cel puţin 100 de locuri în clasament • ea va începe anul cu două turnee în Antalya

 

Tenismena brăileană Georgia Crăciun trage tare la antrenamente pentru sezonul competiţional 2020. Sportiva în vârstă de 20 de ani a disputat în luna decembrie a anului trecut două finale în Antalya şi a încheiat 2019 pe locul 385 mondial.

Georgia Crăciun a început pregătirile deja de pe data de 27 decembrie, a avut pauză doar pe 1 ianuarie 2020 şi de atunci se antrenează la Bucureşti. Sportiva are programate câte două antrenamente pe zi la tenis şi unul la sala de forţă.

“Anul recent încheiat a fost unul destul de bun, ţinând cont de faptul că am avut şi ghinion cu accidentările. Pe final de an am jucat pe hard şi am avut ceva probleme medicale. Am jucat la două turnee în decembrie şi de fiecare dată am ajuns în finală, a fost bine”, ne-a declarat Georgia Crăciun.

Evoluţia sa din anul precedent a propulsat-o la lotul olimpic de tineret alături de alte trei tenismene, Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse, Andreea Prisecariu. Dar i-a adus şi marea satisfacţie de a fi prezentă la Gala tenisului românesc, unde a fost premiată la secţiunea speranţe ale tenisului feminin din România.

“Evoluţia de anul trecut mi-a adus convocarea la lotul naţional de tineret al României. Eu şi alte trei jucătoare suntem supervizate în continuare pentru a face parte din lotul României pentru Olimpiada din 2024. De asemenea, am avut onoarea de a fi premiată şi de a fi alături, la Gala tenisului Românesc, de marile noastre tenismene, Simona Halep, Monica Niculescu. Pentru 2020 doresc să fiu sănătoasă şi să pot urca cel puţin 100 de locuri în clasament. Sunt ajutată în continuare financiar de omul de afaceri Florin Cârligea, fără acest sprijin de mult nu mai jucam tenis”, ne-a mai spus Georgia Crăciun.

Tenismena va pleca pe 20 ianuarie în Antalya pentru a participa la două turnee de 15.000 de dolari.

 
Categorie articol: 

Comentarii