Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Georgia Crăciun și Ioana Gașpar s-au oprit în semifinale, la dublu, la turneul de la Heraklion

* româncele, favorite număul 3, au fost învinse cu 6-3, 6-1 de perechea italiană Martina Colmega și Melania Delal

 

La primul turneu la care a participat, după pauza forțată de opt luni de zile cauzată de pandemia de coronavirus, brăileanca Georgia Crăciun a reușit să ajungă în semifinalele probei de dublu, la turneul de 15.000 de dolari, de la Heraklion.

Georgia Crăciun și partenera sa de dublu, Ioana Gașpar, favorite numărul 3, au fost învinse în penultimul act al competiției din Grecia, de perechea din Italia, cotată cu șansa a doua la câștigarea turneului, Martina Colmega și Melania Delal. Vă reamintim că în primul tur al turneului, Crăciun și Gașpar au eliminat în două seturi, 6-1, 6-2, perechea din Israel, Yarden Alder și Nicole Khirin iar în sferturi româncele s-au impus cu 6-3, 6-4, în partida cu Mel Elizbeth Gonzalez (Ecuador), Anca Todoni (România).

La simplu, Georgia Crăciun a avut-o ca adversară în primul tur pe Ani Amiraghyan din Armenia, o jucătoare de 27 de ani cu rezultate foarte bune pe zgură. Înaintea meciului cu Crăciun, Amiraghyan avea în palmares 14 victorii pe această suprafață de joc, din 17 meciuri disputate. Meciul a fost echilibrat. Amiraghyan s-a impus cu 6-3 în primul set dar cel de-al doilea a fost ajudecat de Georgia Crăciun cu 7-5. Cu mențiunea că brăileanca a revenit de la 2-5. În decisiv, la 5-5, tenismena din Armenia care, în ultimele două luni s-a antrenat în Grecia, a reușit să-și adjudece ultimele două ghemuri și să câștige meciul.
Categorie articol: 

Comentarii