Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Georgia Crăciun a început antrenamentele la Bucureşti

• brăileanca se antrenează cu Monica Iagăr şi Cosmin Georgescu • sezonul competiţional de tenis de câmp este suspendat până la finalul lunii iulie

 

Odată cu încheierea stării de urgenţă, tenismena Georgia Crăciun a plecat la Bucureşti şi a început deja antrenamentele. Brăileanca se antrenează fizic sub îndrumarea fostei atlete Monica Iagăr, iar antrenamentele specifice le face în compania antrenorului Cosmin Georgescu. Toate şedinţele de pregătire se fac cu respectarea tuturor regulilor impuse de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Georgia Crăciun nu ştie însă când va putea participa la un turneu de tenis, toate competiţiile fiind oprite până la finalul lunii iulie.

“Am ajuns la Bucureşti încă de sâmbăta trecută, zi în care am făcut deja un antrenament fizic. Reiau pregătirea treptat. Stau cu bunica, acesta îmi pregăteşte mâncarea. Respect regulamentul impus de MTS, totul merge foarte bine. Ce să spun, îmi era dor de terenul de tenis şi în fiecare zi abia aştept cu nerăbdare să merg la antrenamente în Herăstrău. La sfârşit de săptămână vin şi părinţii, stăm împreună în apartamentul pus la dispoziţie de omul de afaceri Florin Cârligea, cel care mă ajută financiar să particip şi la turneele de tenis. Cât priveşte competiţiile, acestea sunt suspendate până la finalul lunii iulie. Ce va fi după aceea vom vedea. Important este faptul că mă simt bine, că nu m-am îngrăşat în perioada cât a fost starea de urgenţă şi am fost nevoită să stau mai mult în casă. Iar la fel de important este faptul că reacomodarea la efort şi pentru pregătirea specifică de competiţie se fac treptat”, ne-a declarat Georgia Crăciun.




Categorie articol: 

Comentarii