Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

George Enache a câştigat ediţia a doua a concursului de pescuit “BRAIGAL”

• Ionuţ Constantinescu şi Radu Dragostin au completat podiumul • la concursul organizat de Asociaţia Pescarilor Sportivi Brăila – Galaţi au participat 30 de pescari • au fost oferite cele mai mari premii în bani şi articole sportive, la un concurs de pescuit în Brăila, după Revoluţie

 

Ediţia a doua a concursului de pescuit “BRAIGAL”, organizată de curând de către Asociaţia Pescarilor Sportivi Brăila - Galaţi, ediţia a II-a, a stabilit două recorduri. La start s-au aliniat 30 de pescari, din Brăila şi Galaţi, cel mai mare număr de participanţi la un concurs în Brăila după Revoluţie şi de asemenea s-au oferit cele mai consistente premii. De exemplu, căştigătorul concursului, George Enache a primit 500 lei dar şi alte premii de la sponsori, valoarea totală fiind de 1100 lei. De menţionat faptul că printre participanţi s-a regăsit şi veteranul pescarilor sportivi brăileni, Petre Ciucă, de 82 de ani. Un multiplu campion judeţean de seniori, care anul trecut a suferit o intervenţie pe cord, dar cu toate acestea continuă să concureze indiferent de condiţiile atmosferice.

Valoarea premiilor fiind una ridicată şi lupta pentru primele locuri a fost acerbă. Concurenţii au avut la dispoziţie o singură manşă, de 6 ore, pentru a scoate cât mai multe capturi şi pentru a bifa un loc cât mai bun în clasament. Numai că din cauza timpului foarte căduros şi a vântului în rafale, numărul capturilor pe care pescarii l-au scos din apă de pe canalul de aducţiune Lacu Rezii, nu a fost prea mare.

Câştigătorul ediţiei a doua a concursului de pescuit “BRAIGAL” a fost brăileanul George Enache. Pe locul al doilea s-a clasat gălăţeanul Ionuţ Constantinescu, iar pe al treilea Radu Dragostin. Următoarele trei poziţii au fost ocupate, în ordine, de brăilenii Vasile Niţu, Radu Dragoş şi Ionuţ Trif.

“A fost primul eveniment notabil pe care Asociaţia Pescarilor Sportivi Brăila – Galaţi l-a realizat în 2020 şi consider că a fost o reuşită. S-au oferit premii frumoase în bani şi obiecte sportive. În afară de încurajarea spiritului competitiv, de socializarea între cunoscătorii în ale pescuitului a fost şi un prilej de reîntâlnire a unor prieteni dragi, precum şi pentru a ne întări prietenia cu pescarii din Galaţi”, ne-a declarat Vasile Niţu, preşedintele Asociaţiei Pescarilor Sportivi Brăila - Galaţi

Arbitrajul a fost asigurat de Lavinia Niţu, multiplă campioană şi vicecampioană naţională la juniori şi tineret, la pescuit sportiv recreativ, Nicolae Trandafirescu, multiplu campion judeţean de seniori, Lucian Căprariu şi Catalin Pita, membri ai acestei Asociaţii.
Categorie articol: 

Comentarii