Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

George Caranica, reprezentantul CLM Brăila în conducerea HC Dunărea

• decizia s-a luat în şedinţa extraordinară a CLM din 12 noiembrie • în urma votului secret, 21 de consilieri din 22 prezenţi, i-au acordat lui Caranica votul de încredere

 

Pe data de 12 noiembrie, în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Brăila (CLM), printre proiectele de hotărâri aflate pe ordinea de zi a fost şi unul referitor la activitatea sportivă din municipiul nostru. Mai precis, s-a decis cine va fi reprezentantul CLM la HC Dunărea Brăila.

Pentru acest loc din conducerea clubului de handbal au fost propuse două nume de consilieri locali, George Caranica şi Alexandru Drogeanu.

În urma votului secret, 21 de consilieri l-au preferat pe George Caranica iar unul s-a abţinut. Droganu a avut 21 de voturi contra şi o abţinere. La vot au participat 22 de consilieri locali prezenţi la şedinţă.

Astfel că, reprezentantul CLM Brăila la HC Dunărea a fost desemnat George Caranica, acesta fiind şi preşedintele clubului de handbal brăilean. Profesorul Marian Neta rămâne vicepreşedintele HC Dunărea, acesta fiind reales în funcţie, de curând.

“Mă bucură faptul că am fost desemnat de CLM în conducerea HC Dunărea şi că toţi consilierii, indiferent de culoarea politică, mi-au acordat votul de încredere. Împreună vom acţiona ca în continuare, HC Dunărea să rămână aceeaşi echipă competitivă din Liga Florilor. Şi la finalul acestui campionat să ne regăsim pe un loc fruntaş”, ne-a declarat George Caranica.
Categorie articol: 

Comentarii