Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Geoană crede că în toamnă Emil Boc va fi schimbat

"În toamnă se va accelera (succesiunea de evenimente politice, n.r.) şi pe partea de majoritate în Parlament, şi pe schimbare de prim-ministru. Joaca de-a remanierea este de fapt un preludiu pentru schimbare de Guvern în toamnă (...) Ei (democrat-liberalii, n.r.), dacă nu fac chestiunea asta, se sinucid. Dacă opoziţia ar putea să fie în acest moment activă, să nu lase vacanţa asta şi canicula să ne adoarmă şi să lucrăm şi noi ca să putem crea o majoritate...", a îndemnat Geoană.
El şi-a justificat sfaturile către USL prin faptul că actualul Guvern ar putea să rămână în funcţie până în februarie 2013, când ar putea fi organizate alegeri parlamentare, asta deoarece în mod normal scrutinul ar trebui să aibă loc în 15 decembrie 2012.
De asemenea, Geoană a mai argumentat ideea schimbării lui Emil Boc prin faptul că actualul şef al statului a lansat într-o lună de zile o multitudine de teme politice, respectiv revizuirea Constituţiei şi regionalizarea, însă nu a reuşit să crească în popularitate.
Categorie articol: 

Comentarii