Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Geantă cu bani şi acte uitată în sediul Fiscului, returnată de jandarmi

un jandarm aflat în serviciul de pază şi protecţie la sediul instituţiei brăilene, a  identificat, la etajul 1 al instituţiei, bunul uitat • cel care uitase geanta era un brăilean de 57 de ani

 

Un brăilean a mers la sediul ANAF Brăila, pentru a-şi rezolva probleme personale, însă la plecare a uitat să îşi ia geanta în care avea bani şi acte. Norocul bărbatului a fost că jandarmul care era de pază a găsit bunul şi l-a predat celui care îl pierduse.

Incidentul s-a produs în ziua de 12 octombrie. În jurul orei 12.00, un jandarm aflat în serviciul de pază şi protecţie la sediul ANAF Brăila a identificat, la etajul 1 al instituţiei, o geantă cu diferite bunuri personale, printre care un card bancar şi o sumă de bani. Cu ajutorul unui angajat al ANAF, jandarmul care a făcut descoperirea, plutonierul adjutant Netuşan Florin, a verificat conţinutul genţii, după care a solicitat o patrulă de jandarmerie, pentru restituirea bunurilor persoanei păgubite. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 57 de ani, care a apreciat vigilenţa şi modul de acţiune al jandarmilor, mulţumindu-le acestora pentru ajutorul dat.
Categorie articol: 

Comentarii