Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gazzetta dello Sport: Adrian Mutu nu e de ajuns

"Adrian Mutu nu a mai marcat de şase luni. Ultimul gol l-a înscris la 22 martie, în tricoul Fiorentinei, într-un meci cu Roma. De atunci multe s-au schimbat. De la tensiunea acumulată la Florenţa a trecut la «drăgălăşeniile» preşedintelui Cesenei, Igor Campedelli. Miercuri a reuşit primul gol pentru Cesena. La o pasă lungă a lui Colucci, Mutu a dejucat pasul la ofsaid al defensivei laziale, a oprit mingea pe piept şi l-a învins cu sânge rece pe Marchetti. Cu toate acestea, Mutu nu a fost de ajuns pentru Cesena, Lazio reuşind să întoarcă rezultatul", a scris Gazzetta dello Sport.

Site-ul calciomercato.it şi agenţia Datasport l-au notat cu 6,5 pe internaţionalul român. "Mutu a fost cinic la faza golului şi a fost pericolul principal pentru apărarea lazială. Românul a făcut un meci bun", a scris calciomercato.it.

"Mutu a luminat jocul prin imensa sa clasă. Apoi a servit desertul: primul gol pentru Cesena, dar acest lucru nu a ajutat echipa să câştige", a notat Datasport.

Adrian Mutu a marcat un gol şi a jucat 90 de minute în partida pe care echipa sa, AC Cesena, a pierdut-o, miercuri, acasă, scor 1-2, cu formaţia Lazio Roma, în etapa a IV-a din Serie A.
Categorie articol: 

Comentarii