Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gazdele spera sa sparga gheata si sa obtina primul succes in fata moldovencelor

Ambele formatii au moralul scazut dupa rezultatele nefavorabile din runda precedenta, HCM Roman a fost invinsa pe teren propriu de "U" Jolidon Cluj si nu oricum, ci la o diferenta de sapte goluri, 26-33, iar HC Dunarea a incasat-o, la un singur gol diferenta la Galati de la Otelul. Daca moldovencele au totusi o scuza, adversara lor din runda trecuta fiind una extrem de puternica, handbalistele brailene nu, deoarece trupa lui Cornel Badulescu este una inferioara valoric celei antrenate de Alexandrina Soare.
Ambele combatante de astazi sint insa angrenate in disputa pentru un loc in cupele europene astfel ca meciul de duminica este extrem de important pentru indeplinirea obiectivului propus.
Va fi cu siguranta o partida in care spectacolul va lasa locul unei dispute aprige pentru punctele puse in joc.

Brailencele au cistigat un singur punct in fata rivalei de astazi

Dupa ce au fost rivale in lupta pentru promovare in seria Est a Diviziei A, cele doua formatii s-au intilnit in sezonul trecut pentru prima data in Liga Nationala. Din cele doua dispute, HC Dunarea s-a ales cu un singur punct, cel obtinut in urma egalului, 23-23 de pe teren propriu in partida retur.
Atunci cele mai multe goluri ale handbalistelor brailene au fost marcate de Patru, 10, insa remiza s-a datorat in primul rind inspiratiei antrenoarei Alexandrina Soare de a o titulariza pe Alina Moroianu care a avut o evolutie de exceptie si a scos in extremis un punct pentru formatia sa.
HC Dunarea a pierdut in tur la o diferenta de patru goluri, 19-23 dupa ce la pauza a condus cu 14-12.

Etapa a XII-a programeaza meciurile:
HCM Baia Mare - Universitatea Timisoara
SC Muresul Tg. Mures - Rapid CFR Bucuresti
"U" Jolidon Cluj - Oltchim Rm.Vilcea
HC Dunarea Braila - HCM Roman
Tomis Constanta - Otelul Galati
Astral Posta Cilnau - HC Zalau
CSM Cetate Deva - Rulmentul Brasov
Categorie articol: 

Comentarii