Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gazdele si-au prezentat lotul pentru sezonul urmator si s-au distrat apoi in amicalul cu brailenii

Cu toate ca nu trebuie facuta o analiza dupa acest meci, deoarece diferenta dintre Liga I si a III-a este imensa, totusi, cei care se ocupa de destinele formatiei brailene ar trebui sa revina cu picioarele pe pamint si sa vada ca numai cu jucatori de pe plan local nu se poate face performanta. In acest moment, valoric, nu este nici o diferenta intre echipa lui Darie din sezonul trecut si cea pe care o are acum la dispozitie Mihai Ciobanu.
CF Braila a transferat intr-adevar citiva jucatori, dar ce valoare mai au acestia in conditiile in care au lustruit bancile de rezerve ale echipelor pe la care s-au perindat. Ieri, la Galati, elevii lui Ciobanu si Darie au evoluat la nivelul Ligii a IV-a si ceea ce trebuie stiut inca de pe acum este faptul ca in conditiile in care va fi repartizata in seria a II-a, gruparea braileana, cu ceea ce are acum in componenta, va fi doar o echipa de mijlocul clasamentului.
Meciul amical de ieri nu a avut istoric, a fost doar un joc de-a soarecele si pisica.
Otelul a deschis scorul in minutul 11 prin Paraschiv si tot mijlocasul galatean a stabilit scorul primei reprize inca din minutul 31, cind a reluat mingea cu capul, sub transversala portii brailene, dupa o centrare a lui Nicolici.
La patru minute de la reluare Pena a fost faultat in careu, iar Viglianti a urcat scorul la 3-0, pentru ca dupa numai doua minute, Nicolici sa puna latul la centrarea perfecta alui Pena si sa marcheze cel de-al patrulea gol al gazdelor.
Singurul gol al brailenilor a fost inscris de golgeterul editiei trecute, Alex Neta. In minutul 60, atacantul CF-ului a primit mingea la 40 de metri de poarta adversa, a facut o cursa solitara si l-a invins pe Gribauskas cu un sut la coltul lung.
In minutul 77, Romeo Stancu a trimis mingea in spate pentru Pena si atacantul galatean a marcat penultimul gol al gazdelor pentru ca pe finalul partidei, in rol de servant, Pena l-a deschis in adincime pe Iorga si acesta a stabilit scorul final al partidei, 6-1.

Otelul: Kolev (min. 54: Gribauskas) - Cojoc (54: Cirja), Costin, Jelev (54: Nogo), Salagean (min. 65: Avram) - Viglianti (54: Ilie), Bourceanu (min. 54: R. Stancu), Paraschiv (min. 54: Iorga) - Nicolici (min. 54: Elek), Anca (min. 46: Pena), Vitojici (min. 54: Labukas).
CF Braila: Mitrea - Bosoi (min. 88: Negulescu), Olenic, Necoara, Rotaru (76: L. Ilie) - Rosu (min. 53: Coman), Plesa, Pascu, Bogos (min. 77: Nicolae) - Neta, Pinzaru (min. 85: Mindroasa).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii