Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gazdele s-au impus in cinci partide

In afara de remiza de la Braila, 2-2 in disputa dintre Pressing si Vointa Gaisenca, toate celelalte partide au fost cistigate de echipele gazda.
Surpriza rundei s-a inregistrat la Dedulesti, unde elevii lui Mircea Mircescu au fost invinsi de o formatie care nu a avut un start bun de campionat. Victoria Dedulesti a crezut insa in sansa sa si a reusit sa deschida scorul in minutul 39 prin Buzea si apoi sa consevre fragilul avantaj pina la finalul jocului.
Tot la acest capitol se poate inscrie si rezultatul de la Galbenu, unde practic, cu prima sansa pornea formatia braileana pregatita de Tudorel Cotiga. Prima repriza dintre Viitorul si CF Braila a fost echilibrata, iar la pauza scorul de pe tabela, 1-1, confirma acest lucru. Moldoveanu (min. 26) a modificat primul tabela in favoarea gazdelor, insa dupa numai cinci minute oaspetii au egalat in urma unui penalty transformat de Mindroasa. Golul victoriei gazdelor a venit cu sapte minute inainte de finalul partidei, el fiind reusit de Tanislav si astfel CF Braila a inregistrat primul esec din aceasta editie de campionat, in timp ce Viitorul Galbenu isi reconfirma statutul de echipa invincibila in propriul fieff.
Scorul etapei s-a inregistrat la Traian, 6-1 in disputa dintre Victoria si Recolta Tufesti. Ionut Cataros si Tureac au realizat cite o "dubla", pentru gazde au mai inscris Micu si Pirliteanu, in timp ce golul de onoare al oaspetilor a fost marcat de Fanel Ghioca in prima repriza.
CS Faurei a facut din nou o partida buna in deplasare la Avintul Chiscani, fratele lui Banel, Aurel Nicolita, a avut interventii remarcabile in poarta oaspetilor insa, mai experimentata, gruparea din Chiscani s-a impus cu 3-1. Pentru invingatori au marcat Nicusor Neagu, Iulian Durbaca si Aurel Craciun iar pentru CS Faurei, Gheorghe Mitrofan.
Tandalache (min. 31) si Popa (min. 90) au marcat golurile in victoria cu 2-0 pe care Avintul Ciresu a obtinut-o pe propriul teren in disputa cu tractorul Viziru.
Pressing si Vointa Gaiseanca au remizat, 2-2, la Braila, dupa ce si la pauza s-a consemnat un rezultat de egalitate, 1-1. Pentru gazde Ioanitescu a marcat de doua ori, iar pentru Gaiseanca, Bordei si Vasii.
Podiumul este ocupat in continuare de trei formatii cu cite 12 puncte, Viitorul Insuratei, Avintul Chiscani si CF Braila, cu mentiunea ca prima formatie are doar 4 partide disputate.

Rezultatele inregistrate in etapa a 5-a:
Victoria Dedulesti - CSO Ianca 1-0 (1-0)
Avintul Ciresu - Tractorul Viziru 2-0 (1-0)
Victoria Traian - Recolta Tufesti 6-1 (3-1)
Viitorul Galbenu - CF Braila II 2-1 (1-1)
Avintul Chiscani - CS Faurei 3-1 (1-0)
Pressing Braila - Vointa Gaiseanca 2-2 (1-1)
Partida Viitorul Ianca - Viitorul Insuratei s-a aminat

Rezultatele inregistrate in etapa a 3-a a Campionatului Judetean:
Seria I
Dunarea Tichilesti - Spicul Rimnicelu 1-1
Gloria Movila Miresii - Vointa Sutesti 3-2
Dacia Bertesti - Tricolorul Lanurile 9-2
Avintul Mircea Voda - Vointa Visani 3-0
Romkgal Romanu - Infratirea Gemenele 1-1
Unirea Tric. Scortaru Vechi - FC Urleasca 3-3
Vointa Baraganu - Victoria Cazasu 2-4
Dupa primele trei etape Victoria Cazasu este lidera cu maximum de puncte, 9, urmata de patru formatii care au cite 6 puncte fiecare, ordinea fiind stabilita de golaveraj, dacia bertesti, Vointa Visani, Avintul Mircea Voda si Gloria Movila Miresii.

Seria a II-a
Unirea Gradistea - Soimii Unirea 2-3
AS Jirlau - Recolta Ciocile 6-1
Vointa Plopu - Pandurii Tudor Vladimirescu 0-0
Vointa Faurei Sat - Siretul Vadeni 2-2
AS Bordei Verde - Unirea Maxineni 5-2
Vointa Racovita - Stanriz Stancuta 1-1
Comagrim Dudesti - Spicul Zavoaia 1-2
Steaua Perisoru - Sporting Silistea 5-1
In seria a doua pe primul loc se afla Steaua Perisoru cu 9 puncte, urmata de Siretul Vadeni, Pandurii Tudor Vladimirescu, AS Bordei Verde, Spicul Zavoaia si Vointa Faurei Sat, toate cu cite 7 puncte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii