Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gazdele nu au reusit sa marcheze nici din penalty

La capatul unui sfert de ora in care cele doua combatante s-au studiat reciproc, Berceanu ar fi putut modifica tabela insa nu a gasit spatiul portii de la aproape sapte metri.
Lovitura de teatru s-a petrecut in minutul 20 cind oaspetii au profitat de o pasa neglijenta a lui Tanase si Agafitei l-a executat pe Tudor, 0-1.
Formatia din Navodari s-a retras apoi in aparare pentru a pastra avantajul pina la pauza si cu toate ca s-a aparat pe doua rinduri gazdele au gasit culoare spre poarta advesa insa Dobre (min. 24, 35), Tanase (min. 38) si Bratosin (min. 42) nu au reusit sa restabileasca egalitatea desi s-au aflat in pozitii favorabile.
La doua minute de la reluare, Tanase a trimis o minge de urmarire insa Balta a ratat startul. Dupa numai doua minute, gazdele au obtinut o lovitura de la 11 m. Acesta ar fi putut fi momentul psihologic al partidei, prin care Viitorul ar fi putut relansa meciul insa Berceanu a sutat prea slab si portarul oaspetilor a respins mingea in corner.
Elevii lui Sandu Minciu au continuat sa domine tehnico-tactic insa ratarile s-au tinut lant. Preda (min. 52) a sutat pe linga vinclu pentru ca zece minute mai tirziu Dobre sa nu reuseasca sa strecoare mingea in plasa de la doar doi metri. In continuare Vicol, Preda si Tanase s-au jucat cu nervii antrenorilor si ai inimosilor suporteri locali. In minutele de prelungire CS Navodari a lansat un contraatac si Pintica a reusit sa-l pacaleasca pentru a doua oara pe Tudor.
Viitorul nu a reusit nici de aceasta data sa fructifice ocaziile create, in timp ce formatia dobrogeana a fructificat doua dintre cele trei oportunitati si a plecat la Navodari cu toate punctele.
"Nu mai stiu de cite ori ar trebui sa ajungem in careul advers ca sa marcam si noi un gol. Noi ne-am jucat cu ocaziile, in timp ce formatia adversa, una destul de modesta, a reusit sa plece cu toate punctele. Ne asteapta o perioada foarte grea si daca nu ne vom mobiliza vom trece prin emotii in acest campionat", declara la finalul jocului Paul Alexandru presedintele echipei Viitorul.
Viitorul: Tudor - Musat, Paraschiv, Bogdan - Preda, Tanase, Bratosin, Calatoaie - Dobre, Berceanu (min. 80: Oprea), Balta (min. 72: Vicol).
Categorie articol: 

Comentarii