Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gazdele au scapat printre degete victoria

Daca am tine cont de parerea oaspetilor, rezultatul a fost echitabil, in timp ce gazdele au afirmat cu tarie ca au pierdut doua puncte si ca scorul a fost mincinos, comparativ cu evolutia ostilitatilor din teren.
Cert a fost faptul ca vinerea trecuta, spectatorii care nu au plecat la Galati sa vada rusinoasa infringere suferita de stelistii lui Gigi Becali, au putut urmari cel mai frumos meci care s-a disputat in acest tur de campionat pe stadionul municipal. De data aceasta, adversara brailenilor, chiar daca nu a fost una cu renume, a jucat un fotbal autentic, CF-ul i-a raspuns in aceeasi maniera, iar in aceasta situatie a rezultat o partida cu multe ocazii la ambele porti.
Jucatorii nici nu se asezasera bine in teren ca juniorul oaspetilor, Chitu, a profitat de gafa apararii brailene si de iesirea hazardata a lui Botas si a trimis mingea in plasa portii gazdelor, min. 2: 0-1.
Elevii lui Mihai Ciobanu nu au acuzat socul primirii golului, s-au aruncat spre poarta adversa si dupa numai cinci minute au restabilit egalitatea, in urma unei actiuni personale ale lui Alex Neta.
Presiunea brailenilor la poarta aparata de Gheorghe a continuat, insa pina la pauza tabela nu s-a mai modificat, desi gazdele au mai avut citeva situatii clare de a inscrie si au benefiaciat si de un penalty.
Pascu (min. 10) a sutat de la 25 de metr, dar portarul a reusit sa trimita mingea peste transversala, iar cinci minute mai tirziu dupa o combinatie Moldoveanu - Neta, ultimul a sutat plasat, insa mingea a trecut pe linga tinta.
La rindul lor oaspetii au trecut in doua rinduri pe linga gol, in minutul 33, cind Negrea a sutat din interiorul careului si Botas a prins mingea in doi timpi si in minutul 35, cind torpila lui Toma, din lovitura libera, a trecut putin peste transversala.
Momentul psihologic al partidei s-a derulat cu sase minute inainte de finalul primei reprize. La un contraatac al brailenilor Moldoveanu a fost faultat in suprafata de pedeapsa, insa Olenic a sutat telefonat, iar Gheorghe a intuit coltul si a parat lovitura.

Gazdele si-au creat ocazii, dar nu au avut om de gol

Unirea Slobozia a dominat primul sfert de ora al partii secunde la toate capitolele, Chitu s-a distrat pe flancul sting cu defensiva gazdelor, insa atacantii oaspetilor nu au reusit sa fructifice pasele primite.
In minutul 60 Moldoveanu a executat impecabil un corner, insa, atent, Gheorghe a scos mingea de sub transversala, dupa care a urmat un contraatac al oaspetilor, Chitu a centrat pe coltul opus al careului mare si Tudor a sutat violent, numai ca si portarul gazdelor a avut un reflex uimitor si a trimis mingea in corner.
Din minutul 67 CF-ul a trecut din nou in avantaj. Bosoi i-a pasat pe flancul drept lui Moldoveanu, a urmat o centrare ca la carte si Pinzaru a indeplinit o simpla formalitate. Gazdele ar fi putut incheia conturile in minutul 80, daca Rosu ar fi sutat direct cu piciorul sting si nu s-ar fi incurcat in propriile lui driblinguri si cu toate acestea mingea a ajuns cu noroc la Ilie, care a sutat fara preluare pe linga coltul lung al portii oaspetilor.
Formatia din Slobozia a crezut in sansa ei si au plecat de la Braila cu un punct. Daca in minutul 84 Botas a avut din nou o interventie providentiala la un duel unu la unu cu Tudor, in ultimul minut de joc portarul brailean a fost spectator la golul inscris, cu capul, de Panait, dupa un corner executat de Chitu.
Brailenii au platit tribut relaxarii din finalul partidei si astfel a inregistrat primul semiesec pe teren propriu.

CF Braila: Botas - Bosoi, Olenic, Stanciulescu, Rotaru - Moldoveanu (min. 86: Coman), Pascu, Plesa (min. 68: Rosu), Ilie - Pinzaru, Neta (min. 65: Lupu).a formalitate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii