Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gazdele au rezistat doar o repriza

Petrolistii au reusit sa tina piept adversarilor lor timp de 45 de minute. Nu se poate spune ca in aceasta perioada s-a jucat prea mult fotbal, ci doar atit ca gazdele, coordonate in teren de antrenorul Tudorel Pelin s-au aparat foarte bine si nu au lasat nici un culoar spre poarta lui Cristea. Petrolul se poate mindri si cu faptul ca a ratat doua situatii de gol in aceasa parte a meciului, prin Costea. In minutul 20 mijlocasul petrolist a trimis mingea in plasa laterala, iar cinci minute mai tirziu a facut preluarea gresita si a sutat prea slab pentru a-l putea invinge pe portarul constantean.
Portul a fost mult mai insistenta in partea a doua a partidei si, profitind de faptul ca defensiva gazdelor a devenit mult mai fragila dupa iesirea din teren a lui Pelin, a reusit sa inscrie de trei ori.
Boras a deschis scorul, insa cu largul concurs al portarului Cristea, iar in minutul 60, dupa un un-doi intre Curumi si Anghel mingea a ajuns la Banioti care a marcat din nou cu un sut plasat la coltul lung. Partida a fost in continuare la discretia echipei vizitatoare si firesc tabela s-a mai modificat inca o data in favoarea Portului numai ca in momentul in care a primit mingea autorul golului al treilea al oaspetilor Baicu, se afla in pozitie de ofsaid.
In cel de la doilea minut de prelungire al reprizei secunde, Laurentiu Radu a reusit sa inscrie golul de onoare al gazdelor.
Petrolul, formatia care in anii anteriori arbitra lupta pentru promovare, este inca de pe acum condamnata la retrogradare.

Petrolul: Cristea - Ionita, Radulescu, Pelin (min. 60: Spirea), Stanciulescu - Costea, Balta, Hrinca, Bratu - Ghioca, Lupu (min 80: L. Radu)

Rezultatele inregistrate in etapa a 25-a:
Farul II Constanta - CS Ovidiu 1-1
Phoenix Ulmu - Callatis Mangalia1-2
Oil Terminal Constanta - Steaua II Bucuresti 1-1
Inter-Gaz Bucuresti - Politehnica Timisoara 5-1
Rocar ANEFS Bucuresti - Dunarea Calarasi 1-0
FC Chitila - Unirea Slobozia 0-1
Petrolul Ianca - Portul Constanta 1-3
Dodu Bucuresti - Dinamo II Bucuresti 2-5
Aurora Mangalia - Viitorul Insuratei 2-1
Categorie articol: 

Comentarii