Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gazdele au platit tribut lipsei de experienta a jucatorilor promovati de la juniori

Ieri, CF Braila a pierdut la limita amicalul cu Viitorul Insuratei la capatul unui joc extrem de spectaculos. S-au marcat sapte goluri, unul mai frumos decit celalalt si se mai puteau inscrie daca atacantii celor doua formatii ar fi tratat cu seriozitate maxima momentele favorabile.
Formatia din Insuratei a deschis scorul in minutul 20 prin Anghelina insa dupa numai patru minute la sutul lui Moldoveanu fundasul central al oaspetilor, Moroianu, a deviat balonul in propria poarta restabilind egalitatea, min. 24: 1-1.
CF Braila a preluat conducerea cu cinci minute de finalul primei reprize, cind Mindroasa a sutat de la 6 metri la coltul lung al portii aparate de Craiescu, la capatul unei actiuni foarte frumoase la care au mai participat Rosu si Berceanu.
In minutul 48 Vioreanu a prins un voleu de la 16 metri si l-a lasat spectator pe Mitrea insa in minutul 63 Berceanu a marcat pentru 3-2, dupa o grava greseala de marcaj a lui Musat.
Cel mai bun jucator al formatiei oaspete, Vioreanu, a driblat un adversar si a sutat cu sete sub transversala, min. 48: 3-3.
La capatul unui contraatac rapid derulat in minutul 80 Oprea a trimis mingea in bara transversala a portii gazdelor, a urmat un sut al lui Dima la care Mitrea a respins in extremis cu piciorul, mingea a ajuns la Baicu si noul intrat in tabara oaspetilor a expediat-o sub bara transversala pecetluind astfel si scorul final al amicalului, 4-3 pentru Viitorul Insuratei.
Partida de verificare s-a incheiat cu o ratare monumentala a lui Alin Lungu, care ar fi putut restabili egalitate cu citeva minute inainte de final. Cel mai activ atacant al CF-ului, Marian Berceanu, l-a gasit cu o pasa ideala pe Alin Lungu, iar singurul jucator galatean ramas in lotul gazdelor l-a driblat pe Craiescu dupa care a mai facut un dribling inutil, a intrat intr-un unghi dificil si de la doi metri a trimis mingea in bara.

CF Braila: Mitrea - Bosoi, Hristian, V. Nicolae, Preda - Moldoveanu, Olenic, Balaban, Rosu - Berceanu, Mindroasa
In repriza a doua au mai evoluat portarul Tudor si jucatorii de cimp E. Coman, Harabagiu si A. Lungu
Viitorul: Craiescu - Paduraru, Paraschiv, Moroianu, Bogdan - Stoian, Vioreanu, Stanciu, Anghelina - Dima, Coman.
Au mai evoluat Oprea, Musat si Baicu.
Categorie articol: 

Comentarii