Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gazdele au început meciul în 10 jucători

Formaţia gazdă a evoluat în 10 jucători încă din startul partidei, pentru că unul dintre juniori nu a avut buletinul la el şi cu toate acestea Viitorul a jucat de la egal la egal cu adversara sa.

Au survenit însă două greşeli personale ale lui Muşat, câte una pe repriză şi Dunărea s-a impus cu 2-0, un succes care-i asigură accederea în faza a patra a Cupei României.

Partida a fost însă umbrită de prestaţia slabă a arbitrului de centru, Cătălin Neagu, care pentru aceleaşi greşeli a acordat verdicte diferite. Arbitrul prahovean nu l-a eliminat pe un jucător al oaspeţilor pentru un atac la Dobre, care scăpase spre poarta adversă, în schimb, pentru un fault de joc l-a eliminat pe Vioreanu în minutul 80. Două minute mai târziu i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Cheleş, spre stupefacţia tuturor celor prezenţi în tribuna stadionului din Însurăţei.

"Nu înţeleg de ce a procedat aşa, pentru că noi nu am luptat cu disperare ca să câştigăm. Asistenţii au arbitrat bine, centralul însă şi-a bătut joc de noi", a declarat la finalul întâlnirii, Ionel Gheorghe, primarul oraşului Însurăţei.
Viitorul: Tudor - Cheleş, Muşat, Paraschiv, A. Coman - Barbu (min. 75: M. Coman), Vioreanu - Dobre (min. 80: Huţu), Baicu, Lupaşcu.
Categorie articol: 

Comentarii