Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gastile de cartier - in vizorul Jandarmeriei

Cartierele marginase ale municipiului au fost, luni seara, "calcate" de trupele de interventie ale Jandarmeriei, care a organizat o actiune de amploare si au descins in forta, pentru dezmembrarea gruparilor infractionale.
"Patru echipaje ale Inspectoratului Judetean de Jandarmi au descins in Viziru, Radu Negru, Obor, Chercea si Brailita, pentru prevenirea faptelor antisociale comise de membrii asa-ziselor “gasti de cartier”. In trei ore, au fost legitimate, verificate si perchezitionate peste 50 de persoane, asupra carora nu s-au descoperit arme albe. A fost aplicata o singura sanctiune contraventionala, pentru tulburarea linistii publice", ne-a declarat locotenentul Iulian Timofei, purtatorul de cuvint al Jandarmeriei, care a tinut sa precizeze ca scopul actiunii nu a fost acela de a aplica cit mai multe amenzi, ci de a veni in sprijinul cetatenilor si a le oferi sentimentul se siguranta.
In aceeasi seara, in jurul orei 22.50, agentii din cadrul Biroului de Politie Urbana care patrulau prin Viziru III, i-au depistat pe Sorinel N., 25 ani, Marius S., 20 ani si Leonard-Gabriel S.,16 ani, care se imbatasera crita si faceau taraboi, pe Aleea Cocorilor.
"Sorinel N. a fost internat la Spitalul “Sf. Pantelimon”, fiind agresiv si cunoscut In evidentele medicale cu afectiuni psihice, iar ceilalti doi tineri au fost sanctionati contraventional" ne-a precizat Biroul de Presa al Politiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii