Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Garda Naţională intervine într-un oraş din SUA

Obama a insistat, de asemenea, asupra faptului că intervenţia militarilor din cadrul Gărzii Naţionale, care are loc la cererea guvernatorului statului Missouri, va trebuie să fie "limitată".
"Voi supraveghea în zilele care vin ca Garda Naţională mai degrabă să ajute decât să agraveze situaţia", a avertizat preşedintele american.
Michael Brown, tânărul de culoare împuşcat mortal, a fost lovit de cel puţin şase gloanţe, iar două au fost trase în cap, potrivit rezultatelor preliminare ale unei autopsii, date publicităţii luni.
Unul dintre gloanţe a intrat în vârful craniului, ceea ce sugerează că tânărul se aplecase când a fost împuşcat, potrivit rezultatelor preliminare ale autopsiei privată realizată de fostul medic legist al oraşului New York, Michael Baden, publicate de cotidianul The New York Times.
Toate gloanţele au fost trase din faţă, a adăugat medicul legist în vârstă de 80 de ani.
Michael Brown, în vârstă de 18 ani, a fost ucis la 9 august de un poliţist în timp ce mergea pe stradă, fără să fi fost înarmat. Potrivit poliţiei, Michael Brown a fost ucis după ce a agresat un poliţist şi a încercat să-l dezarmeze.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii