Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gara din judetul Braila scoasa la vinzare de Finantele din Galati

Finantele Publice galatene au scos la licitatie cladirea veche, inclusiv wc-ul public, al statiei CF Gaiseanca, imobile apartinind Companiei Nationale CFR - Regionala Galati. Pentru acest grup de active pretul de pornire a licitatiei a fost stabilit la 42.500 lei (aproape jumatate de miliard de lei vechi). Alaturi de aceste active, DGFP Galati organizeaza licitatie si pentru vinzarea a inca alte 16 grupuri de active apartinind regionalei printre care locuinte, magazii si rampe de incarcare-descarcare din mai multe statii CFR din judet.
Valoarea totala a activelor amplasate pe teritoriul judetului Braila scoase la licitatie se cifreaza la 431.900 lei (4,3 miliarde lei vechi), cele mai valoroase grupuri fiind cel format din locuinta in fosta cazarma pentru lucratori plus anexe din statia CFR Braila, pentru care DGFP Galati cere 104.000 lei (1 miliard lei vechi), precum si cel format din magazia si rampa de incarcare-descarcare din statia CFR Faurei, pretul de pornire fiind de 97.500 lei.

Preturi mici in localitatile mici

In ceea ce priveste spatiile pentru locuit, licitatia ofera celor interesati mai multe locuinte amplasate in vecinatatea citorva statii CFR pretul de pornire fiind stabilit intre 6.000 si 28.000. Astfel, pentru o cladire cu 4 apartamente situata in zona statiei CF Ciresu pretul de incepere a licitatiei este de 20.000 lei, pentru o locuinta individuala situata in zona statiei CF Spicu pretul de pornire este de 19.000 lei, pentru o locuinta in zona statiei CF Ianca, pretul este de 7.000 lei, in timp ce pentru camera nr. 15 din caminul de nefamilisti situat in Braila, pe strada Siret, nr. 15 A. pretul de incepere a fost stabilit la 28.000 lei. Toate preturile mentionate au incluse si taxa pe valoarea adaugata (TVA).
Licitatia pentru toate aceste grupuri de active se va desfasura in data de 8 noiembrie, ora 10.00, si va avea loc la sediul DGFP Galati, din strada Brailei, nr. 33. Cei interesati pentru cumpararea bunurilor pot depune oferta pina la data de 7 noiembrie, dosarul de participare urmind sa cuprinda pe linga oferta de cumparare o dovada emisa de creditorii fiscali din care sa rezulte ca ofertantii nu au obligatii fiscale restante, precum si dovada achitarii taxei de participare stabilita in cuantum de 10% din contravaloarea bunului pentru care depune oferta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii