Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gara CFR Braila va intra intr-un program de modernizare

Ministerul Transporturilor a anuntat ca a atribuit consortiului RomCapital Invest/Consis Proiect/ISPCF/Proiect CF un contract de 4,01 milioane euro, fara TVA, pentru asistenta tehnica in vederea pregatirii lucrarilor de modernizare pentru 16 statii de cale ferata, printre care si cea din Braila. Concret statiile incluse in program sint Braila, Giurgiu Oras, Alexandria, Slatina, Pitesti, Rimnicu Vilcea, Resita Sud, Sfintu Gheorghe, Tirgu Mures, Vaslui, Botosani, Piatra Neamt, Bistrita, Zalau, Calarasi si Slobozia. Contractul a fost semnat la 30 noiembrie 2008 si vizeaza realizarea documentatiilor necesare lucrarilor de modernizare, constind in analiza situatiei existente, previzionarea dezvoltarii pentru fiecare statie, definirea alternativelor de modernizare, elaborarea studiilor de fezabilitate, a proiectelor tehnice, detaliilor de executie si a documentatiilor de atribuire pentru contractele de lucrari si supervizare.
Din valoarea totala a contractului, 75% reprezinta fonduri nerambursabile PHARE (3 milioane euro) si 25% cofinantare nationala (1 milion euro), iar termenul de finalizare a proiectului este 30 noiembrie 2009.
Beneficiarul acestui proiect este Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, iar autoritatea de implementare este Ministerul Transporturilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii