Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO/VIDEO: Incendiu la o hală din Dudești. Șapte ore s-au luptat pompierii cu flăcările

* în clădire era depozitată făină de oase * cauza probabilă a incendiului este autoaprinderea făinei din lipsa ventilației corespunzătoare

 

O hală unde era depozitată făină de oase, din curtea silozului din Dudești, a luat foc, vineri. Alarma s-a dat după amiază, iar pompierii Detașamentului 2 Brăila au intervenit cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o motopompă. În sprijinul acestora au venit și cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Dudești, cu o cisternă și un buldoexcavator.

Hala are o suprafață de 3.000 metri pătrați, iar intervenția pompierilor a durat circa 7 ore. Abia la ora 23.00, incendiul a fost lichidat. Au ars acoperișul din lemn acoperit cu țiglă, un încărcător frontal, o bandă transportatoare, 15 motoare electrice, 400 de paleți din lemn, 450 de tone făină proteică din pene. Nu au existat victime.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este autoaprinderea făinei din lipsa ventilației corespunzătoare a halei, potrivit ISU Brăila. În plus, hala nu era alimentată cu energie electrică.

Sursa foto/video: ISU Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii