Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: S-au aprins luminile de sărbători pe străzile Brăilei

* primarul Marian Dragomir a anunțat că încă nu s-a finalizat montarea instalațiilor în tot orașul, fiind încă în lucru bulevardul Dorobanților și  strada pietonală Mihai Eminescu

 

Pe principalele artere rutiere ale municipiului s-au aprins luminile de sărbători, acesta fiind, din păcate, unul dintre puținele lucruri bune de care beneficiază brăilenii în aceste vremuri nesigure ale pandemiei de coronavirus. Într-o postare pe Facebook, primarul Marian Dragomir și-a exprimat regretul că în acest an nu mai pot fi organizate evenimentele cu care erau obișnuiți brăilenii, însă a promis că la anul totul va reveni la normal.

”Deși mi-aș fi dorit foarte mult, anul acesta nu putem organiza Festivitățile de 1 Decembrie, Parada Colindătorilor, Târgul de Crăciun, Alaiul lui Moș Crăciun, Artificii si Concert de Revelion, etc.

Avem cel mai ieftin iluminat, cele mai multe luminite, dar sincer, as fi dispus sa avem cel mai scump iluminat din lume si Sărbătorile din anii anteriori ......

Vă garantez că după ce trecem de această perioadă o să ne luăm revanșa și vom organiza iar cele mai Frumoase Sărbători la Brăila !!!”, a promis Dragomir.
Categorie articol: 

Comentarii