Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO/VIDEO: PSD-iștii brăileni au plecat spre mitingul din București «înarmați» cu steaguri și purtând haine albe

* câteva sute de social-democrați, membri ALDE și simpatizanți ai acestora s-au adunat, astăzi, în parcarea magazinului Lidl din zona Barieră și au plecat spre capitală * pe parcursul zilei au mai fost câteva plecări separate de microbuze „burdușite” cu membri de partid

 

 

Câteva sute de brăileni, PSD-iști și membri ALDE, s-au adunat, rând pe rând, astăzi, începând cu ora 13:00, în parcarea magazinului Lidl din zona Barieră pentru a se îmbarca în 6 autocare  și a pleca spre mitingul de la București, anunțat de șeful PSD Liviu Dragnea împotriva ”abuzurilor din justiție”. După cum s-a precizat în presa de la nivel național, manifestațiile ar trebui să aibă loc de la ora 20:00 și până la 22:00, în Piața Victoriei, unde protestatarii îmbrăcați în tricouri albe și având la ei lanterne își vor plânge nemulțumirile ”față de abuzurile din justiție”.

De la Brăila au fost și câteva plecări de microbuze ”burdușite” cu membri de partid încă de dimineață, separat de grupul principal care s-a adunat în parcarea Lidl. De asemenea, separat au plecat și aproximativ 100 de membri TSD Brăila.

În total, la miting vor participa din Brăila peste 500 de persoane, din care circa 200 de la ALDE. Plecarea organizată a avut loc la 14:30.

Fostul primar Aurel Simionescu s-a ocupat de organizare și a plecat și el spre capitală cu ultimul autocar.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii