Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE 21.25/GALERIE FOTO. Microbuz răsturnat pe DE 584 la ieșire din Brăila

UPDATE 21.25. Niciunul dintre șoferii implicați în accident ( al microbuzului, în vârstâ de 56 ani, din Brăila, și al autoturismului CIELO, în vârstă de 44 ani, din Viziru) nu consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. În ambele cazuri rezultatul alcooltestului a fost zero.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

UPDATE: De la fața locului: Accidentul a avut loc pe DE 584, imediat ce se termină parapeții, în apropiere de stația peco de la Albina. Într-adevăr, șoferul microbuzului a vrut să întoarcă spre oraş, nu s-a asigurat şi a fost lovit în plin de un CIELO care venea dinspre Albina spre oraş. Microbuzul a fost lovit chiar în mijloc şi s-a răsturnat. Din fericire, şoferul a scăpat cu răni ușoare. În CIELO era o familie cu în copil mic, așezat regulamentar în scaun pentru copii. Copilul e teafăr, doar s-a speriat. Mama copilului purta centură și a scăpat nevătămată, doar tatăl (șoferul autoturismului CIELO) e lovit puţin la cap. Pentru siguranță, au fost totuși duși toți la spital.

Traficul în zonă a fost blocat câteva zeci de minute, dar acum se derulează normal.

Șoferul microbuzului nu a vrut să dea declaraţii.

 

 

Știre în curs de actualizare: În urmă cu puțin timp, la ieșire din municipiul Brăila, în zona Combinatului, a avut loc un grav accident de circulație. Un microbuz de transport persoane, din fericire fără pasageri, și un autoturism s-au ciocnit violent, în urma impactului microbuzul fiind răsturnat.

Din primele informații, se pare că vinovat ar fi chiar șoferul microbuzului care ar fi efectuat o manevră greșită, în sensul că ar fi vrut să întoarcă. Ambele vehicule circulau în același sens de mers.

Șoferul microbuzului a ajuns la spital, nu avem deocamdată date legate de gravitatea leziunilor.

Polițiștii efectuează încă cercetări la fața locului.

Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii