Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Membrii AUR Brăila au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor de Dragobete

* deputatul AUR Brăila, Ciprian Ciubuc, ne-a transmis o serie de fotografii cu câțiva membri ai partidului, care au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor, în zona Piața Mare, pentru a sărbători Dragobetele * potrivit lui Ciubuc, acțiunea de ieri este una simbolică, menită să le reamintească românilor valorile și sărbătorile tradiționale

 

Sărbătoarea tradițională a iubirii, Dragobetele, a fost marcată, ieri, de către Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Câțiva membri AUR Brăila au împărțit 100 de trandafiri doamnelor și domnișoarelor, în zona Piața Mare, pentru a marca simbolic ziua de 24 Februarie. Deputatul Ciprian Ciubuc ne-a transmis o serie de fotografii realizate în timpul acestei acțiuni.

”Astăzi (n.r. ieri), câțiva membri din filiala AUR Brăila, ca și ceilalți membri AUR din toată țara, au organizat o acțiune dedicată sărbătorii naționale a dragostei, Dragobetele. AUR susține sărbătorile românești și vrem să reînviem aceste tradiții care au fost uitate. Cândva bunicii noștri sărbătoreau ziua dragostei, nu pe 14 februarie, cum ne-au învățat mai nou, după 30 de ani de la Revoluție. Vrem să sărbătorim românește Dragobetele, ziua dragostei și ziua iubirii. Colegii au împărțit astăzi (n.r. - ieri) peste 100 de trandafiri în Piața Mare, doamnelor și domnișoarelor, în semn de simbol al acestei zile: Dragobetele”, a declarat Ciubuc.

După cum se poate observa în fotografiile transmise de către AUR Brăila, unul dintre membrii de partid care au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor pe stradă, din păcate, nu poartă masca de protecție în mod corespunzător. La fel și o parte a celor care se aflau în acel moment pe stradă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii