Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Mașini făcute praf după o tamponare spectaculoasă pe Calea Galați

* luni noapte, un șofer din Galați care circula pe Bulevardul Dorobanților nu a respectat indicatorul ”Oprire” la intersecția cu Calea Galați * acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din localitatea Baldovinești * mașina lovită a ricoșat în alta care venea pe contrasens

 

 

Coliziune între trei mașini la intersecția Bulevardului Dorobanților cu Calea Galați. Totul din cauza unui șofer care nu a respectat indicatorul rutier. În plus, unul dintre conducătorii auto implicați în accident era sub influența alcoolului.

În seara zilei de 6 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 25 de ani pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Acesta a fost prins de polițiști după o tamponare spectaculoasă. Evenimentul s-a produs la ora 22.45, când un bărbat de 64 de ani din județul Galați conducea autoturismul pe Bulevardul Dorobanților. Potrivit polițiștilor, la intersecția cu Calea Galați, șoferul nu a respectat semnificația indicatorului ”Oprire” și nu i-a acordat prioritate de trecere unui autovehicul condus de tânărul de 25 de ani din localitatea Baldovinești, care circula pe Calea Galați. În urma impactului dintre cele două autoturisme, al doilea vehicul a fost proiectat într-o altă mașină, care venea din sens opus pe Calea Galați. Deși mașinile au fost avariate serios, nu au rezultat totuși victime. ”Toți șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul tânărului de 25 de ani rezultând o alcoolemie în aerul expirat de 0,54 mg/l. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stalirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii