Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Maşină strivită de un plop doborât de furtună, în zona Hipodrom

* copacul s-a rupt de la jumătate, deşi furtuna a fost de scurtă durată, şi a căzut inclusiv pe blocul din apropiere * un autoturism Opel parcat în zonă  a fost făcut praf * vineri, reprezentanţi ai Primăriei au fost în cartier, unde sunt mai mulţi plopi, însă nu au tăiat copacul care a căzut acum, spunând că este bun

 

Dezastru în cartier Hipodrom, pe Aleea Policlinicii, din cauza unui copac de mari dimensiuni care s-a rupt şi a căzut peste un bloc, strivind şi o maşină. Mica furtună care a izbucnit acum puţin timp şi vântul puternic au pus un plop la pământ. Culmea, vineri, în zonă au venit reprezentanţi ai Primăriei Brăila şi au decis să nu taie acest plop, considerând că este bun şi nu există riscul să se prăbuşească. Nu a fost chiar aşa.

Un autoturism Opel, parcat în spatele blocului A9, a fost făcut praf acum puţin timp de plopul rupt de la jumătate. Copacul a căzut peste blocul de vizavi, apoi peste autoturism.

Un altul, parcat lângă cel strivit de plop, a scăpat „la mustaţă”, cu câteva zgârieturi. Imediat pompierii s-au deplasat la faţa locului, acum fiind efectuate acţiunile specifice, de tăiere a trunchiului copacului căzut şi a crengilor care s-au împrăştiat pe carosabil.

Poliţiştii au ajuns şi ei în zonă şi fac investigaţii, urmând să îl identifice pe proprietarul autoturismului peste care a căzut plopul.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii