Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: A ieșit din parcarea «Kaufland» de pe Dorobanți și a lovit o altă mașină

* un bărbat care conducea un ”Opel Astra” a ieșit din parcare fără a acorda prioritate unui alt autoturism, condus de o brăileancă * șoferița și o pasageră au fost rănite și au ajuns la spital

 

 

 

Neatenția la volan a dus la producerea unui accident rutier cu victime pe Bulevardul Dorobanților. Luni, în jurul orei 15.00, o femeie de 43 de ani conducea un autoturism ”Volkswagen Golf” pe Dorobanți, dinspre G-ral Eremia Grigorescu către Piața Mare.

În zona supermarketului „Kaufland”, șoferița a intrat în coliziune cu un autoturism „Opel Astra”, condus de un bărbat de 45 de ani care ieșea din parcarea magazinului și nu a acordat prioritate, el virând spre stânga. A rezultat vătămarea corporală a femeii aflate la volan, dar și a unei pasagere de 32 de ani, ambele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii i-au testat cu aparatul etilotest pe șoferii implicați în accident, rezultatul fiind zero în ambele cazuri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii