Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Trei autospeciale de poliție avariate de un copac căzut în fața sediului IPJ. Alte două mașini au fost avariate în Chercea. În total, furtuna a dobotât 11 copaci în orașul Brăila

UPDATE: Furtuna a doborat un copac în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Brăila. Trei mașini de poliție au fost avariate. De asemenea, pe str. Comuna din Paris din cartierul Chercea un copac a cazut lovind două mașini. Pentru acest copac, spun martorii, exista la primărie o cerere pentru a fi tăiat, însă furtua a luat-o înaintea angajaților Seroplant.

Anul trecut am făcut cerere la Primărie, în luna decembrie. În luna martie m-am dus să văd ce este cu cererea, era aprobată din decembrie. Am luat-o şi am dus-o la Seroplant, mi-a zis să o las acolo. Am întrebat ce fac mai departe. Să aştept, mi-au zis... Și am aşteptat...ce...să pice pomul! Anul trecut am fost amendată. Cu vecinii am tăiat o creangă. Era o creangă gata să cadă, era pericol şi am tăiat-o. Am fost daţi la ziar că ne-a amendat. Acum la o maşină e spart parbrizul, la altul capota strâmbă, plafoniera...asta este”, a povestit proprietara imobilului în fața căruia a căzut copacul.

 

Stire inițială

GALERIE FOTO: Furtuna a doborât 11 copaci în orașul Brăila

În acest moment, în municipiul Brăila se intervine pentru înlăturarea trunchiurilor a 11 copaci căzuti în urma furtunii. Sunt în teren 5 echipaje (4 ASAS și o descarcerare) ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU Dunărea și un echipaj de la Primaria Braila (Seroplant).

Se intervine pe str. Ana Aslan, Mărului, Oituz, Rm. Sarat, Grivitei, Dianei. ”Evaluarea pagubelor se va face după intervenții”, a precizat colonel Ștefan Stoian, purtător de cuvânt ISU Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii